Lena îl are la picioare pe Gabriel Enache! Au fost protagoniștii amantlâcului anului, iar azi aniversează 3 ani de relație

+3 click pentru
galerie

Gabriel Enache și Lena © Instagram

Începutul lor nu a fost tocmai roz, iar asta pentru că Gabriel Enache avea o relație atunci când s-a îndrăgostit de focoasa Lena. Cu toate acestea, ea a răbdat, iar astăzi, celebrul fotbalist și mama copilului său împlinesc 3 ani de când sunt împreună. 

Au trecut 3 ani de când Gabriel Enache și Lena formează un cuplu, iar cei doi au reușit să treacă împreună peste toate obstacolele, chiar dacă începutul lor nu a fost unul tocmai bun. Fotbalistul era căsătorit cu o altă femeie, dar nimic din toate astea nu a contat pentru focoasa Lena, căci șatena a răbdat, iar acum sunt foarte fericiți și împliniți. 

Au fost protagoniștii unui amantlâc cu năbădăi, căci și Lena avea un bprbat acasă și chiar un copil, dar s-au îndrăgostit unul de altul iremediabil și chiar au făcut un copil, din prea multă dragoste. Deși Gabriel Enache a mers în paralel cu cele două relații, la un moment dat, fotbalistul a spus stop și a ales femeia care îl făcea fericit și care i-a dăruit, în cele din urmă, un băiețel. Nu a mai contat nici măcar faptul că și el avea o fetiță, aiar cei doi s-au mutat împreună, în cele din urmă. Timpul a trecut, iar astăzi, Gabriela Enache și Lena aviversează 3 ani de relație.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro