Lovitură pentru jucătorii de la FCSB! Gigi Becali le reduce salariile cu 50%

Lovitură pentru jucătorii de la FCSB! Gigi Becali le reduce salariile cu 50% © arhivă

În plină pandemie de coronavirus, Gigi Becali ia măsuri fără precedent! Finanțatorul FCSB a decis să le reducă salariile jucătorilor cu 50%! 

Vremurile grele cer măsuri drastice. Gigi Becali a anunțat că, în contextul pandemiei de coronavirus care a cauzat suspendarea activităților sportive, le reduce salariile cu 50% jucătorilor de la FCSB. 

După o discuție cu căpitanul de echipă, Gigi Becali a fost informat că toți jucătorii de la FCSB au fost de acord cu această măsură. 

„Am discutat cu căpitanul de echipă, iar el a vorbit pe grupul lor cu băieții. Ulterior, am fost informat că toți jucătorii au acceptat micșorarea contractelor cu 50%. Băieții au fost de mare caracter, iar eu îi asigur că nu vor rămâne mereu cu aceste contracte”, a declarat Becali pentru Prosport.

Latifundiarul a precizat că a fost nevoit să ia această decizie pentru că competițiile fotbalistice au fost suspendate din cauza coronavirusului. Jucătorii semnează actele joi, 26 martie.

Nu îmi dă mie nimeni bani ca să plătesc salarii de 15.000 sau 20.000 de euro pe lună, când noi nu știm ce o să se mai întâmple cu acest campionat. Se poate relua peste o lună, două, trei sau o să se înghețe campionatul, iar atunci la revedere.  

Când o să ne revenim financiar după această criză, ei își vor primi salariile așa cum le aveau până acum. Vali Argăseală și cu oamenii din club lucrează acum la acte, iar joi (n.r. azi), băieții se vor duce la bază să semneze documentele! Vor avea la ei și acte ca să le prezinte autorităților dacă vor fi opriți în trafic pentru control. Niciun jucător nu va merge ilegal pe stradă”, a mai spus Becali.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro