Care au fost primele cuvinte ale lui Eugen Neagoe, după infarctul suferit în timpul meciului Diamo-Craiova

Care au fost primele cuvinte ale lui Eugen Neagoe, după infarctul suferit în timpul meciului Diamo-Craiova © Foto: Facebook

Eugen Neagoe a speriat pe toată lumea, duminică seara, în timpul meciului dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. Antrenorul dinamovist a făcut un stop cardiac pe bancă, iar medicii au intervenit imediat. Ajuns la spital, cadrele medicale i-au pus imediat diagnosticul lui Neagoe: infarct cardiac inferior. Se vorbeşte că acestuia ar putea să-i fie montat un stent.

Din fericire, pentru că s-a intervenit imediat, Eugen Neagoe a depăşit pragul critic, iar la puţin timp după ce a ajuns la spital au venit şi veştile potrivit cărora acesta este cooperant. În plus, GSP spune că primele cuvinte rostite de antrenor după ce şi-a revenit au fost: "Cât este scorul?"

Din păcate, anterenorul nu a primit o veste bună pentru că echipa sa a pierdut pe teren propriu împotriva oltenilor cu scorul de 2-0. Acum, toată lumea aşteaptă ca Neagoe să-şi revină complet şi să iasă din spital, mai multe voci spunând că familia i-ar interzice pentru o perioadă să mai antreneze.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro