“Toate trofeele le-am oferit familiei”. Lucian Sânmărtean, povestea din spatele celebrităţii / VIDEO

+3 click pentru
galerie

“Toate trofeele le-am oferit familiei”. Lucian Sânmărtean, povestea din spatele celebrităţii VIDEO © captura video

Lucinan Sânmărtean a ales să fie un nume în lumea fotbalului. Azi el a fost intervievat de reporterii emisiunii „Agenţia VIP” şi a vorbit despre tatăl său. El este eroul lui Lucian pentru care care a luptat şi nu s-a dat bătut.

Lucian Sânmărtean a scris istorie în lumea fotbalului, iar acum a sărbătorit cei 39 de ani alături de prieteni, de coechipieri, dar şi alături de tatăl său. Fotbalistul îşi aduce aminte cu drag de perioada când era sărbătorit în copilărie.

“Ne trezeam de dimineata părinţii îmi cântau la mulţi ani. Posibilităţi nu prea aveam...”

Eroul lui Lucian Sânmărtean este tatăl său. Ei i-a fost alături şi la bine şi la greu. A crezut în talentul lui şi l-a susţinut necondiţionat.

“Mi-am dorit foarte mult să fie fotbalist. Mi-a plăcut foarte mult fotbalul. Mi-a îndeplinit visul (...) eram primul care îi spuneam ce a fpăcut bine şi ce nu. A avut încredere în mine. Am fost mereu sincer cu el (...) Am avut ceva probleme de sănătate. M-am gândit că n-o să pot să-l văd unde a ajuns. Mi-am dorit foarte mult să trăiesc” a povestit emoţionat tatăl lui Sânmărtean.

De cealaltă parte, Lucian care a trecut prin clipe grele crezând că îşi va pierde tatăl.

„Simţeam că n-o să mai continui. Nu-mi mai doream să continui. Nu eram pe deplin împlinit profesional (...) Oare am dat fotbalului cât mi-a dat el? (...) Am căzut de acord cu soţia să nu renunţ. Am avut şi puţin noroc. Simţeam că tata se va stinge şi am făcut un pact cu Dumnezeu. Am spus că dacă tata trăieşte eu voi face tot ce ţine de mine. Tata e bine! (...) Toate trofeele le-am oferit familiei. Familia este cea care m-a făcut să realizez tot ce am” a spus cu decenţă fotbalistul Lucian Sânmărtean reporterilor „Agenţia VIP”.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro