Cristiano Ronaldo, alături de persoanele infectate de coronavirus. Mesajul emoționant al fotbalistului

Cristiano Ronaldo, alături de persoanele infectate de coronavirus. Mesajul emoționant al fotbalistului © facebook

Aflat în carantină în locuința sa, Cristino Ronaldo a decis să transmită un mesaj de susține pentru toate persoanele depistate de noul coronavirus. 

Cristiano Ronaldo a intrat în carantină, ieri, după ce a intat în contact cu un coleg de la Juventus care a fost confirmat de prezenta virusului ucigaș. 

Fotbalistul se află în aceste momente în locuința sa din Portugalia și a decis să transmită un mesaj de susținere pentru toți cei care sunt contaminați, dar și pentru întreaga populație pentru a putea să prevină răspândirea virsului COVID-19.

„Lumea trece printr-un moment foarte dificil, care necesită o grijă şi o atenţie maximă din partea noastră. Vă vorbesc acum nu din calitatea de fotbalist, ci de cea a unui fiu, a unui tată, a unui om îngrijorat de ultimele evenimente care afectează întreaga lume.Este important ca toţi să respectăm indicaţiile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi a autorităţilor guvernamentale despre cum putem gestiona această situaţie. Protejarea vieţilor trebuie să fie mai presus de orice alt interes.Vreau să le transmit gândurile mele tuturor celor care au pierdut pe cineva apropiat. Sunt solidar cu cei care se luptă cu acest virus, precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Ofer sprijinul meu continuu pentru profesioniştii extraordinari din domeniul medical, care îşi pun viaţa în pericol salvând-o pe a celorlalţi", a scris jucătorul pe pagina sa de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro