Doliu în lumea sportului! S-a stins din viață un celebru fotbalist

Doliu în lumea sportului! S-a stins din viață un celebru fotbalist © Hepta

Este doliu în lumea sportului internațional. S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jucători de fotbal din Olanda, la vârsta de 72 de ani.

Este vorba despre Rob Rensenbrik, care a murit astăzi la vârsta de 72 de ani, din cauza unei boli degenerative musculare. A performat, de asemenea, și în echipa națională de fotbal a Olandei și a lăsat în urme faze memorabile în istoria țării sale, alături de prietenul său, fotbalitul Johann Cruyff, care s-a stins din viață în urmă cu patru ani.

Rob Rensenbrik a fost al treilea jucător din generația calificată în două finale la campionatele modiale, în 1974 și 1978.

„A fost cea mai mare extremă stânga din istoria clubului, unul dintre arhitecţii primului succes major european. Dotat cu o tehnică unică şi un simţ ieşit din comun al golului, Rob i-a cucerit pe fanii din toata lumea”, au transmis reprezentanții clubului de fotbal Anderlecht.

Regretatul fotbalist a fost golgheter pentru echipa Anderlecht și a fost foarte aproape să aducă Olandei un titlu mondial, în anuș 1978. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro