Doliu în fotbal! Un jucător a murit la vârsta de 31 de ani

Doliu în fotbal! Un jucător a murit la vârsta de 31 de ani © fotografie simbol hepta.ro

Este doliu în fotbal, după ce un jucător s-a stins din viață la vârsta de 31 de ani. Acesta a fost răpus de cancer.

Alaa Ali, un cunoscut fotbalist din Egipt care a crescut la academia lui Zamalek, s-a stins din viață la vârsta de 31 de ani. Acesta fusese diagnosticat cu cancer, iar zilele trecute a pierdut lupta cu boala grea.

Alaa Ali era mijlocaş ofensiv de picior stâng și a jucat la Zamalek până în 2013, ulterior la Smouha până în 2015. A marcat 119 meciuri în primul eșalon din Egipt și a marcat nu mai puțin de 19 goluri. 

Potrivit presei din Cairo, Alaa Ali a murit din cauza cancerului. Clubul pentru care acesta juca a transmis condoleanțe pentru familia îndurerată. Momentan nu există mai multe detalii cu privire la când va avea loc înmormântarea. 

Recent, un alt tânăr sportiv a murit. Dwight Ritchie a murit la 27 de ani în timpul unui antrenament. Acesta urma să urce în ring, acolo unde se lupta cu Michael Zerafa. „Cu mare tristețe și încă în stare de șoc vă aducem la cunoștință că Dwight Ritchie a murit chiar în timp ce făcea ceea ce iubea mai mult”, a transmis Jake Ellis, managerul sportivului.

Dwight Ritchie a lăsat în urmă trei fetițe, care vor crește fără tatăl lor. De asemenea, soția lui este devastată de durere. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro