Doliu în lumea sportului. Un tânăr boxer a murit în timpul unui antrenament, la 27 de ani

+2 click pentru
galerie

Doliu în lumea sportului. Un tânăr boxer a murit în timpul unui antrenament, la 27 de ani © Captură

Final tragic pentru un tânăr sportiv de doar 27 de ani din Australia. Acesta a murit chiar în ring, în timpul unui antrenament. Vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, potrivit The Mirror.

Boxerul Dwight Ritchie a murit la 27 de ani

Dwight Ritchie, pentru că despre acesta este vorba, și-a pierdut viața brusc, în timpul unui antrenament. Dwight Ritchie urma să urce în ring, acolo unde avea să joace cu Michael Zerafa. Din păcate, însă, cu puțin timp înainte de începerea partidei, Dwight Ritchie a făcut un scurt antrenament, unde a primit un pumn în stomac. El a căzut brusc, iar medicii au fost chemați de urgență la fața locului.

Cadrele medicale au încercat să facă tot ce le stă în putință, însă, din păcate, inima sa nu a mai vrut să bată. Trupul său neînsuflețit a fost transportat la morgă, iar în urma necropsiei se va afla care a fost cauza decesului.

„Cu mare tristețe și încă în stare de șoc vă aducem la cunoștință că Dwight Ritchie a murit chiar în timp ce făcea ceea ce iubea mai mult”, a spus jake Ellis, managerul sportivului.

Dwight Ritchie era unul dintre cei mai apreciați sportivi, iar vestea că nu mai este printre noi i-a șocat pe fani. Oamenii au transmis mesaje de condolențe familiei îndoliate. Durerea este cu atât mai mare, cu cât Dwight Ritchie a lăsat în urmă trei fetițe, care vor crește fără tatăl lor.

Doliu și în sportul românesc

De asemenea, și sportul românesc este în doliu, după trecerea în neființă a marelui antrenor Liviu Paraschiv, care a murit la vârsta de 72 de ani.

"Zi tristă pentru handbal! Drum lin către cer, Liviu Paraschiv! Ne vom aduce cu drag aminte de tine, pentru că, după 35 de ani de carieră, vei rămane parte importantă din istoria unor cluburi de referință în handbalul brașovean și nu numai. Condoleanțe familiei îndoliate!", a postat CSM Corona Brasov pe reţeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest