E rege chiar şi atunci când nu e pe teren! Cum şi-a petrecut Cristiano Ronaldo ziua de naştere / VIDEO

+3 click pentru
galerie

E rege chiar şi atunci când nu e pe teren! Cum şi-a petrecut Cristiano Ronaldo ziua de naştere © Instagram

Cristiano Ronaldo a avut parte de o mega surpriză, de ziua lui de naştere. Ce cadou spectaculos a primit fotbalistul de la frumoasa lui iubită?

Cristiano Ronaldo şi-a serbat ziua de naştere cu mare fast. Frumoasa lui iubită, Georgina i-a pregătit o surpriză de zile mari, la care fotbalistul nu se aştepta. Chiar înainte să intre în restaurantul unde urma să-şi serbeze ziua, Ronaldo a fost întâmpinat de prieteni, care au l-au asaltat cu urări şi confetti. 

Ce cadou a primit celebrul fotbalist de la iubită sa? Ei bine, în faţa restaurantului era parcat un superb bolid, împachetat într-o uriaşă fundă roşie. Ronaldo a fost vizibil suprins de cadoul primit, şi-a îmbrăţişat iubita în semn de mulţumire, apoi prietenii, care îi cântau la unison La mulţi ani. 

Clipul postat de focoasa Georgina a strâns rapid peste 4 milioane jumătate de vizualizări, iar fanii i-au făcut urări lui Ronaldo nenumărate atât pe pagina sa personală de Instgram, cât şi pe pagina iubitei. Pe lângă clipul postat, Georgina a postat o forografie cu Cristiano, înconjurat de flori, şi i-a transmis un mesaj emoţionant: "Pentru încă 1000 de ani alături de tine. Te iubim tati!".

Cristiano Ronaldo, mesaj sfâşietor după moartea lui Kobe Bryant

"Atât de trist să aud veștile sfâşietoare despre moartea lui Kobe și a fiicei sale Gianna. Kobe a fost o adevărată legendă și inspirație pentru atât de mulți oameni. Transmit condoleanțe familiei și prietenilor lui și familiilor tuturor celor care și-au pierdut viața în accident.  Odihneşte-te în pace, legendo💔", a scris Cristiano Ronaldo.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro