EXCLUSIV! A pus guriţa pe ei! Mesajul pe care Cosmin Contra l-a transmis „tricolorilor” după egalul cu Serbia

+2 click pentru
galerie

Echipa naţională de fotbal a României a reuşit să obţină un egal preţios la Belgrad, în faţa Serbiei, 2-2, în Grupa a 4-a, Liga C a Ligii Naţiunilor, însă „tricolorii” nu au scăpat de gura lui Cosmin Contra. La finalul meciului, selecţionerul le-a transmis un mesaj tranşant elevilor săi.

„Guriţă” s-a arătat încântat de prestaţia fotbaliştilor din atac, însă a fost nemulţumit de prestaţia jucătorilor din defensivă. „Am avut o atitudine mult mai bună faţă de cea din meciul cu Muntenegru. Ne-am descurat bine pe fază ofensivă, însă am avut probleme în apărare. Dacă eram mai atenţi, puteam să câştigăm acest meci”, şi-a început discursul selecţionerul nostru, conform unor surse bine informate.

Totuşi, în ciuda evoluţiei bune a echipei noastre naţionale, Cosmin Contra i-a îndemnat pe jucători la calm: „Nu vreau să vă culcaţi pe o ureche! Trebuie să rămânem concentraţi şi să arătăm ca o echipă puternică, la fiecare meci”.

În finalul discursului său, Cosmin Contra le-a spus „tricolorilor”: „Nu mai plecaţi urechea la ce se spune despre voi pe la televizor. Nu intraţi în polemici inutile. Demonstraţie pe teren că aveţi valoare”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / El e şomerul de lux al fotbalului românesc! Dovada că Victor Piţurcă e unul dintre cei mai bogaţi antrenori

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini exclusive de la parastasul soacrei lui Cosmin Olăroiu! Cu teancul de bani la vedere, antrenorul a fost cuprins de durere

În Liga Naţiunilor, România face parte din Grupa a 4-a, Liga C, alături de Serbia, Muntenegru şi Lituania. Până acum, „tricolorii” au obţinut două remize, 0-0, acasă, cu Muntenegru şi 2-2, în deplasare, cu Serbia.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro