EXCLUSIV! A pus guriţa pe ei! Mesajul pe care Cosmin Contra l-a transmis „tricolorilor” după egalul cu Serbia

+2 click pentru
galerie

Echipa naţională de fotbal a României a reuşit să obţină un egal preţios la Belgrad, în faţa Serbiei, 2-2, în Grupa a 4-a, Liga C a Ligii Naţiunilor, însă „tricolorii” nu au scăpat de gura lui Cosmin Contra. La finalul meciului, selecţionerul le-a transmis un mesaj tranşant elevilor săi.

„Guriţă” s-a arătat încântat de prestaţia fotbaliştilor din atac, însă a fost nemulţumit de prestaţia jucătorilor din defensivă. „Am avut o atitudine mult mai bună faţă de cea din meciul cu Muntenegru. Ne-am descurat bine pe fază ofensivă, însă am avut probleme în apărare. Dacă eram mai atenţi, puteam să câştigăm acest meci”, şi-a început discursul selecţionerul nostru, conform unor surse bine informate.

Totuşi, în ciuda evoluţiei bune a echipei noastre naţionale, Cosmin Contra i-a îndemnat pe jucători la calm: „Nu vreau să vă culcaţi pe o ureche! Trebuie să rămânem concentraţi şi să arătăm ca o echipă puternică, la fiecare meci”.

În finalul discursului său, Cosmin Contra le-a spus „tricolorilor”: „Nu mai plecaţi urechea la ce se spune despre voi pe la televizor. Nu intraţi în polemici inutile. Demonstraţie pe teren că aveţi valoare”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / El e şomerul de lux al fotbalului românesc! Dovada că Victor Piţurcă e unul dintre cei mai bogaţi antrenori

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini exclusive de la parastasul soacrei lui Cosmin Olăroiu! Cu teancul de bani la vedere, antrenorul a fost cuprins de durere

În Liga Naţiunilor, România face parte din Grupa a 4-a, Liga C, alături de Serbia, Muntenegru şi Lituania. Până acum, „tricolorii” au obţinut două remize, 0-0, acasă, cu Muntenegru şi 2-2, în deplasare, cu Serbia.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro