Mesajul cutremurător al fostei iubite a lui Emiliano Sala îți va face pielea de găină! Tânăra nu-și poate reveni din șoc

+4 click pentru
galerie

Mesajul cutremurător al fostei iubite a lui Emiliano Sala îți va face pielea de găină! Tânăra nu-și poate reveni din șoc © Instagram / Hepta

Dispariția lui Emiliano Sala a lăsat în râuri de lacrimi în ochii tuturor celor care l-au cunoscut. După ce toată lumea și-a dat seama că atacantul argentinian nu mai are șanse să fie găsit în viață, în fotbalul din întreaga lume s-a așternut o durere infinită. 

Acum, fosta iubită a lui Emiliano Sala este devastată de durere. Tânăra a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare, acolo unde a încărcat și o fotografie cu ea și fobalistul argentinian. „Întotdeauna aproape de tine! Nu vom renunța niciodată! Dreptate pentru Emiliano Sala”, a scris tanara, în dreptul fotografiei. 

La data de 21 ianuarie, fotbalistul Emiliano Sala (28 de ani), și pilotul David Ibbotson (59 de ani), au dispărut cu avionul deasupra Canalului Mânecii. După descoperirea epavei, autorităţile au anunţat că în interiorul aeronavei se află cadavrul unuia dintre cei doi.

„Din păcate, este vizibil un ocupant al avionului, în interior, în imaginile pe care le avem până acum”, se arată într-un comunicat al Departamentului de Investigații ale Accidentelor Aeriene din Marea Britanie.

 R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro