Momente dramatice pentru familia lui Emiliano Sala! A început operațiunea de recuperare a cadavrului descoperit în epava avionului cu care s-a prăbuşit fotbalistul

Navele care încearcă să recupereze cadavrul aflat în epava avionului cu care s-a prăbuşit Emiliano Sala. © Hepta

Biroul de Invetigaţii a Accidentelor Aeriene din Marea Britanie (AAIB) a anunţat, în această dimineaţă, că a început operațiunea de recuperare a cadavrului aflat în interiorul epavei avionului cu care fotbalistul Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson s-au prăbuşit în apele Canalului Mânecii.

“Încercăm recuperarea corpului. Dacă vom reuși, vom lua în considerarea și recuperarea epavei aeronavei. Condițiile nu ne permit să folosim ROV-ul (n.r. - vehicul cu comandă de la distanță) pe perioade limitate, ceea ce va îngreuna misiunea. Indiferent de rezultate, nu vom face niciun anunț până nu vor fi informate familiile”, a informat AAIB, într-un comunicat de presă.

La rândul său, Horacio, tatăl lui Emiliano Sala, a afirmat: „Sperăm să îl recupereze cât mai repede cu putință, pentru a afla ce s-a întâmplat. Cel puțin să ne facem o idee despre ce s-a întâmplat. 

Nu mai am nicio speranță că e în viață. Sperăm doar să fie și corpurile lor acolo, în rest nu mai avem cuvinte. Sperăm să se găsească ambele cadavre, ca să mai aline puțin durerea.

Nu se poate ca totul să rămână așa, sper că vor continua investigațiile pentru stabilirea vinovaților!

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit cu bani la această operațiune privată, pentru că a fost foarte scumpă. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut”.

Citeşte şi: FOTO / Imaginea care va face să curgă râuri de lacrimi! Ce a putut să posteze sora lui Emiliano Sala

Citeşte şi: Acuzaţii fără precedent în cazul tragediei lui Emiliano Sala! „El l-a forţat să urce în avion”

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro