VIDEO / Imagini cutremurătoare cu avionul prăbușit în care se afla Emiliano Sala! „Este vizibil un ocupant al aeronavei, în interior”

Emiliano Sala, pe vremea când evolua la FC Nantes. © Hepta

Şoc în Marea Britanie, după ce avionul în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost depistat în apele Canalului Mânecii! David Mearns, specialistul care a condus misiunea privată de căutare a aeronavei, a anunţat că declarat că epava a fost găsită intactă.

„Cea mai mare surpriză pentru noi a fost că avionul este în mare parte intact. Ne așteptam să-l găsim bucăți. E frânt, dar mare parte din el este acolo. Am localizat aeronava la 63 de metri sub apă, la puțin timp după ce am început căutările private. Apoi am chemat o navă mai mare, GEO Ocean III, care are camere subacvatice operate prin telecomandă și lumini speciale, și ne-a confirmat că într-adevăr acela este avionul.

Au văzut numărul de înregistrare de pe el. Dacă vor fi condițiile necesare, GEO Ocean III mai poate investiga zona timp de două zile, cât mai e valabil contractul. Să sperăm că vor obține și alte informații. Există posibilitatea ca Emiliano Sala și David Ibbotson să fie la bordul avionului, așa că vor lua măsuri în acest sens. Rolul lor este însă de a găsi cauzele prăbușirii aparatului. Am vorbit cu familia lui Sala și cu agentul lui aseară, își doresc cu disperare să fie recuperat avionul. Acum ei cred că e responsabilitatea guvernului să ia măsuri”, a declarat David Mearns.

La rândul său, Departamentul de Investigații ale Accidentelor Aeriene din Marea Britanie a emis un comunicat prin care informează că „din păcate, este vizibil un ocupant al avionului, în interior, în imaginile pe care le avem până acum”.

Citeşte şi: Tragedie în fotbal! A murit primul antrenor al lui Robert Lewandowski

Citeşte şi: Doliu în sport! A murit cel mai mare săritor cu schiurile din toate timpurile

La data de 21 ianuarie, fotbalistul Emiliano Sala (28 de ani), și pilotul David Ibbotson (59 de ani), au dispărut cu avionul deasupra Canalului Mânecii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro