Trupul neînsufleţit găsit în epava avionului prăbuşit în Canalul Mânecii este al fotbalistului Emiliano Sala

+3 click pentru
galerie

Trupul neînsufleţit găsit în epava avionului prăbuşit în Canalul Mânecii este al fotbalistului Emiliano Sala © Hepta

Trupul neînsufleţit găsit la bordul epavei avionului prăbuşit în Canalul Mânecii este al fotbalistului Emiliano Sala. Anunţul a fost făcut miercuri seara, la trei zile după ce avionul prăbuşit a fost găsit.

Iniţial, echipa de intervenţie a anunţat că există un corp în aeronavă, însă pe moment nu a putut să precizeze dacă este vorba de Emiliano Sala sau de pilotul aeronavei. Miercuri seara, însă, echipa de intervenţie a anunţat că acesta îi aparţine regretatului fotbalist. Trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala va ajunge la familia sa, care se pregăteşte de înmormântare, potrivit presei din străinătate.

CITEŞTE ŞI: Mesajul cutremurător al fostei iubite a lui Emiliano Sala îți va face pielea de găină! Tânăra nu-și poate reveni din șoc

La data de 21 ianuarie, fotbalistul Emiliano Sala (28 de ani), și pilotul David Ibbotson (59 de ani), au dispărut cu avionul deasupra Canalului Mânecii. După descoperirea epavei, autorităţile au anunţat că în interiorul aeronavei se află cadavrul unuia dintre cei doi.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro