Un star de la Real Madrid a devenit tată pentru a doua oară. Fotbalistul este în culmea fericirii

+3 click pentru
galerie

Un star de la Real Madrid a devenit tată pentru a doua oară. Fotbalistul este în culmea fericirii © Instagram

Un star de la Real Madrid este în culmea fericirii. Jucătorul a devenit tată pentru a doua oară. Iubita jucătorului a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, care le-a umplut celor doi inima de bucurie.

James Rodriguez este în culmea fericirii

James Rodriguez, pentru că despre acesta este vorba, trăieşte una dintre cele mai mari bucurii din viaţa sa. Jucătorul este, din nou, tată, după ce iubita lui, Shannon Lima, a născut la începutul acestei săptămâni. James Rodriguez mai are o fetiţă din prima căsnicie, cu Daniela Ospina.

Cel care a dat vestea plin de bucurie a fost chiar James Rodriguez, care a ţinut să le spună fanilor săi bucuria din viaţa sa. James Rodriguez a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, alături de o primă fotografie cu micuţul său, care a primit numele Samuel. De fapt, cu mânuţa lui, pentru că fotbalistul a decis că mai amână puţin momentul până le va face fanilor cunoştinţă aşa cum se cuvine cu fiul său.

"Vreau să împărtăşescu cu voi această mare bucurie. Astăzi, Dumnezeu mi-a permis să fiu, din nou, tată, bucurându-ne cu venirea lui Samuel în familia noastră. Suntem fericiţi pentru că putem trăi un astfel de moment minunat. Vreau să vă mulţumesc mult pentru amabilitatea şi respectul faţă de noi", a scris James Rodriguez pe Instagram.

James Rodriguez a mai fost căsătorit cu Daniela Ospina

James Rodriguez a fost căsătorit timp de cinci ani cu Daniela Ospina, însă drumurile lor s-au despărţit din cauza distanţei, aşa cum fosta lui nevastă a povestit în urmă cu ceva timp.

"Eu nu am vrut să merg în Germania pentru că am afaceri în Columbia şi Spania. Nu puteam să mă împart între atâtea locuri. James a vrut să se ducă la Bayern pentru că avea nevoie de o schimbare în carieră. A fost extrem de trist şi dificil să îi spun vestea, dar am reuşit să ne comportăm matur şi calm. Ştiam că aveam o responsabilitate pentru copil şi am rămas în relaţii foarte bune", a spus Daniela Ospina, citată de 90min.com.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest