Un fotbalist a căzut 30 de metri în gol de pe podul din Genova! A supravieţuit miraculos!

Davide Capello, un fotbalist norocos. © Captură Youtube

Fost portar la Cagliari, Davide Capello (33 de ani) se afla pe podul Morandi din Genova în momentul în care o parte din construcţie s-a prăbuşit. Masina sa a căzut în gol 30 de metri, dat fotbalistul a supravieţuit miraculos.

„Maşina mea a plonjat, dar s-a blocat undeva. E un miracol că sunt în viaţă", a declarat, pentru SkyTG24, Davide Capello.

Fostul goalkeeper, în prezent pompier, a mai spus că nu a suferit nicio rană: “Mai întâi am auzit un zgomot, apoi totul a căzut. Maşina mea s-a prăbuşit în gol 30 de metri, dar s-a blocat între coloane şi piatră. E incredibil, nu am nici măcar o zgârietură”.

Davide Capello a mai precita că obişnuia să circule des pe podul Morandi din Genova: „E unul dintre cele mai aglomerate din ţară. Am văzut strada spărgându-se iîn faţa mea. A fost un şoc imens. Nu ştiu cum a putut maşina mea să nu fie zdrobită”.

Citeşte şi: Tragedie în fotbal! A murit un cunoscut conducător de club!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini bombă cu Ilie Nastase şi noua iubită! I-am filmat când o muta deja în casa tenismenului

În cariera sa de fotbalist, Davide Capello a evoluat pentru Cagliari, Belluno, Olbia, Nuorese, Alghero, Budoni şi Savona. Acesta a bifat trei selecţii pentru Italia U20.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro