Fotbalul îi joacă feste lui Răzvan Burleanu! Preşedintele FRF s-a accidentat la o miuţă!

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF. © Hepta

Incredibil, dar adevărat! Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a călcat strâmb chiar în ziua în care Ionuţ Lupescu a anunţat că va candida pentru cea mai înaltă funcţie de la „Casa Fotbalului”.

„Intru în această luptă ca urmare a discuţiilor, telefoanelor şi mesajelor primite. Am vorbit cu oamenii din fotbalul românesc despre situaţia în care ne aflăm. E o decizie luată cu inima şi nu cu capul. În viaţă mi-au plăcut provocările, iar asta e o provocare importantă. Nu am nicio garanţie că voi cîştiga. Mie îmi era foarte bine unde eram, dar uneori trebuie să ieşi din zona de confort. Cred că sunt suficient de matur şi în putere încît să încerc să schimb ceva în fotbalul românesc”, a declarat, pentru DigiSport, Ionuţ Lupescu.

Aflat la Cheile Grădiştei cu toată conducerea FRF, Răzvan Burleanu parcă a anticipat decizia “Kaiserului”, iar sîmbătă, şeful a suferit o accidentare de cascadorii râsului! Omul numărul 1 din fotbalul românesc s-a băgat la o miuţă la sala de sport a complexului de la Cheile Grădiştei, iar la un moment dat acesta a călcat pe minge şi a căzut stârnind panică în rîndul celor prezenţi. Aceştia au sărit să-i acorde şefului primul ajutor, informează monitorulexpres.ro. Se pare că Burleanu s-a ales cu o luxaţie uşoară. „Mai greu cu mingea“, au comentat, amuzaţi, cei prezenţi.

Citeşte şi: I-am aflat planul lui Gică Hagi! Ce echipă urmează să antreneze „Regele”, după ce a anunţat că pleacă definitiv din România

Citeşte şi: Şansă uriaşă pentru Alex Chipciu! Un antrenor român, gata să-i relanseze cariera mijlocaşului!

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc la 18 aprilie, iar printre contracandidaţii lui Răzvan Burleanu se vor număra Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş. Victoraş Iacob şi Sorin Răducanu vor candida şi ei, dar oamenii din forbal susţin că aceştia vor fi „iepurii” actualui şef de la „Casa Fotbalului”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro