FOTO / Simona Halep, gest de solidaritate, în plină pandemie de coronavirus. Ce mesaj le-a transmis tenismena oamenilor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Simona Halep, gest de solidaritate, în plină pandemie de coronavirus. Ce mesaj le-a transmis tenismena oamenilor © Instagram

Simona Halep este una dintre cele mai iubite jucătoare de tenis, atât din țară, cât și din lume. Frumoasa tenismenă și-a exprimat solidaritatea față de problema coronavirusului printr-un gest de lăudat. Iată ce mesaj le-a transmis sportiva fanilor!

Coronavirusul continuă să fac din ce în ce mai multe victime, provocând o întreagă isterie la nivel mondial. Această problemă a fost tratată cu maximă seriozitate și de persoanele publice, din toate domeniile. Simona Halep și-a exprimat public îngrijorarea față de virusul ucigaș din China, discutând despre acest subiect și cu admiratorii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

De curând, Simona Halep a postat un mesaj lung pe Internet, în care le-a dezvăluit internauților că deși traversăm o perioadă grea, este bine ca oamenii să își mențină optimismul și să dea dovadă de multă solidaritate și responsabilitate pentru a putea trece împreună peste.

„Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață expunându-se personal pentru binele general. Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieții”, a scris Simona Halep pe Instagram.

În continuare, Simona Halep le-a mărturisit fanilor că a dunat o sumă de bani în ajutorarea achiziționării echipamentelor și materialelor necesare pentru aceste situații delicate, în același timp, sfătuindu-i și pe ceilalți să contrinuie, dacă pot, la eforturile combaterii virusului ucigaș din China.

„Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, sumă ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța. Încurajez pe toți cei care pot să sprijine să contribuie și ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toții grijă de noi, să fim responsabili și pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!”, a mai scris tenismena pe social media.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro