Gică Popescu, emoționat odată cu reluarea fotbalului din Germania: „Am așteptat meciurile din Bundesliga ca pe desenele animate din vremea lui Ceaușescu”

Gică Popescu, emoționat odată cu reluarea meciurilor: „Am așteptat meciurile din Bundesliga ca pe desenele animate din vremea lui Ceaușescu” © facebook

Odată cu relaxarea măsurilor de restricție, Germania a decis reluarea meciurilor, dând starul campionatului Bundesliga. Acesta se va juca, însă, fără public, dar va fi transmis în direct. La aflarea veștii, Gică Popescu s-a arătat emoționat și chiar nostalgic, fiind foarte nerăbdător să vadă confruntările.

Germania a reluat meciurile de fotbal începând cu 16 mai, iar toți iubitorii acestui sport au fost încă din prima zi cu ochii pe partidele dezbătute în etapa cu numărul 26.

Legendarul Gică Popescu, președintele echipei Viitorul, a declarat pentru Mediafax că reluarea meciurilor de fotbal i-a amintit de perioada copilăriei.

„Am așteptat meciurile din Bundesliga cum așteptam zând eram mic să mă uit 10 minute la desene animate, care se difuzau la finalul telejurnalului. M-am uitat la multe meciuri din această etapă, dar nu este același lucru ca atunci când se joacă cu stadioanele pline. Este ciudat să văd partide de fotbal fără spectatori”, a declarat Gică Popescu, pentru Mediafax.

Gică Popescu, în așteptarea Primei Ligi

Președintele echipei Viitorul a mai declarat că nu a fost trimisă nici o solicitare Ligii Profesioniste de Fotbal pentru înghețarea campionatului. Gică Popescu a mai adăugat că echipa lui Hagi respectă toată măsurile de protecție și restricție prevăzute de lege și că sunt în așteptarea Ligii 1.

„A fost o adresă din partea unui singur club, fără să aibă semnătura uneia dintre celelalte echipe. Toate cluburile din Liga 1 sunt în cantonament și se pregătesc pentru reluarea campionatului”, a mai declarat președintele clubului din Constanța.

„Toți vrem reluarea campionatului, dar nu oricum. Nu putem sp ținem jucătorii închiși ca pe niște animale și să îi scoatem doar așa la meciuri. Fotbaliștii trebuie să fie în condiții bune pentru a putea relua campionatul. Și aici mă refer și la condiții bune de sănătate, dar și de natură umană. După 9 săptămâni cât au stat copiii ăștia închiși în casă, să-i mai ținem însă 4 săptămâni în camerele de hotel?”, își pune problema Gică Popescu.

De asemenea, Gică Popescu a mai dezvăluit faptul că jucătorii echipei Viitorul se vor testa pentru a doua oară pentru noul coronavirus, mai exact mâine, 20 mai, ultimul fiind programat pe 27 mai. 

De la începutul pandemiei, nici un jucător nu a fost depistat pozitiv și nici unul nu a prezentat simptome specifice infectării cu acest virus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro