Legendă a fotbalului, cu grad ridicat de risc pentru coronavirus. Diego Maradona suferă de mai multe afecțiuni

Legendă a fotbalului, cu grad ridicat de risc pentru coronavirus. Diego Maradona suferă de mai multe afecțiuni © hepta

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile se numără printre persoanele care prezintă un risc ridicat pentru infectarea cu coronavirus.

Diego Maradona, fost fotbalist al naționalei Argentinei, este considerat ca fiind foarte expus unei infectări cu noul COVID-19, din cauza afecțiunilor de care deja suferă. 

"Cu Maradona, luăm măsuri de precauţie. Este izolat într-o cameră, singur, la parter, fiindcă se numără printre persoanele cu grad ridicat de risc", a indicat directorul medical al clubului, Flavio Tunessi, pentru Radio Provincia.

Maradona, profund afectat de pandemia de coronavirus

Actualul antrenor, în vârstă de 59 de ani, este foarte marcat de situația disperată din Italia. El chiar a transmis un mesaj de susținere pentru cetățenii italieni, jucând pentru Napoli timp de mai mulți ani.

"Am locuit în Napoli timp de 7 ani. Acolo locuiește o parte din familia mea, mulți oameni care mă iubesc și pe care îi iubesc. Italia face parte din viața mea și, prin urmare, vreau să-mi transmit mesajul de sprijin în acest moment dificil. În Italia, toată lumea a înțeles cât de important este să stai acasă. Sper că în Argentina vom răspunde cu toții la timp. Unii sunt ironici, dar adevărul este că sâmbăta trecută, în Argentina, nimeni nu vorbea despre o pandemie. Cu toții ne-am luat la revedere cu un sărut. Sper ca toată lumea va putea trece prin acest moment în cel mai bun mod posibil. Atât acolo cât și aici. Este dificil să educăm o țară în 15 minute, dar o putem face cu ascultare și respect. Mult noroc tuturor!", a fost mesajul lui Maradona pentru italieni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro