Legendele Stelei taie în carne vie în scandalul momentului iscat de Tudorie: „Ăsta e comportament animalic”

Nume de legendă ale Stelei, Miodrag Belodedici şi Emeric Ienei, se declară îngrozite de comportamentul jucătorului Alex Tudorie, care, potrivit fostei sale iubite, i-ar fi aplicat acesteia o corecţie fizică în plină stradă.


Miodrag Belodedici crede că un astfel de comportament este asemănător cu cel al animalelor.

„Ce înseamnă asta să ajungi să baţi o fată în plină stradă. Este un comportament animalic. Dacă lucrurile stau aşa, atunci fotbalistul în cauză ar trebui să fie chemat imediat să dea explicaţii conducerii clubului. Nu poţi să ieşi, aşa, ca băieţii şi să ai o astfel de atitudine când reprezinţi un club precum Steaua. Păi, pe timpul nostru, roiau în jurul nostru o mulţime de căpitani şi colonei de armată care ne atrăgeau atenţia să avem grijă cum ne purtăm când ieşim în oraş pentru că reprezentăm nu doar echipa Steaua dar şi armata României. Dacă s-ar fi întâmplat aşa ceva pe vremea noastră, eram chemaţi la conducere, ni s-ar fi tăiat din salariu sau cine ştie ce alte sancţiuni am fi primit”, a precizat Miodrag Belodedici pentru Spynews.ro.

Emeric Ienei , un antrenor sever, care nu a acceptat derapajele comportamentale ale jucătorilor săi

La rândul său, fostul mare antrenor Emeric Ienei a desfiinţat un astfel de comportament: „Dacă lucrurile stau aşa, înseamnă că băiatul ăsta are o mare problemă cu civilizaţia. Trăim, totuşi, în 2015. Este inacceptabil să te comporţi aşa faţă de o femeie. Ar trebui tras imediat la răspundere. Dacă acest lucru s-ar fi înâmplat în perioada mea ca antrenor, un astfel de jucător primea sancţiuni severe, mergând chiar până la excluderea din lot. Doar că atunci nu se întâmplau astfel de lucruri. Jucătorii Stelei nu molestau femei”, a precizat EmericIenei pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Lumea sportului, zguduită de durere! O legendă a sportului românesc a fost dusă pe ultimul drum!

VIDEO / Momente sfâşietoare! Gigi Becali, în lacrimi la mormântul Paulei Iacob

Decizie de ultimă oră a lui Gigi Becali! Vezi ce face latifundiarul cu câteva zeci de mii de euro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro