Moarte în lumea sportului! Yogi Bera s-a stins la 90 de ani!

Lawrence Peter "Yogi" Berra, cel care a inspirat personajul animat Yogi Bear şi care a fost unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din istorie, a decedat ieri la vârsta de 90 de ani.

Conform mediafax.ro, Berra şi-a petrecut 19 ani din carieră la New York Yankees şi a evoluat pe postul de prinzător. A fost desemnat ca cel mai valoros jucător de trei ori şi de 13 ori a fost campion. Acesta era recunoscut pentru umor şi pentru declaraţiile sale inedite. "Nu gata până nu e gata" sau "Jumătate din minciunile pe care le spun despre mine nu sunt adevărate" sunt unele dintre replicile sale paradoxale.


Jucătorul american a lansat un proces pentru defăimare împotriva celor care au creat personajul Yogi Bear, dar ulterior a renunţat la plângere. Producătorii desenului animat s-au apărat şi au susţinut că numele personajului era doar o coincidenţă, deşi toata lumea a fost convinsă că Berra a fost sursa principală de inspiraţie pentru popularul urs din desenele animate.

Porecla de "Yogi" i-a fost dată de un prieten care l-a văzut odată stând cu picioarele încrucişate, ca un practicant de yoga.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Pe-asta nu o ştiaţi! Un cunoscut personaj din lumea fotbalului revine „în iarbă”. Asta după ce a trecut prin puşcărie

FOTO / Înainte de meci s-a distrat la petrecerea jucătoarelor! Simona Halep a atras toate privirile cu ţinuta ei

A vrut să şantajeze unul dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din lume cu un "selfie după sex". A ajuns însă de râsul internetului. De ce i-a eşuat planul


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro