Primul scandal la Steaua! Marius Lăcătuş a picat la mijloc în disputa dintre două legende!

Marius Lăcătuş, simbolul clubului Steaua. © Hepta

Pe plan sportiv, lucrurile merg din cei în ce mai bine pentru noua echipă a Stelei. Cu lotul definitivat, formaţia din Ghencea a dat de pământ cu Steagul Roşu Braşov, 10-0, în ultimul meci de verificare disputat. Cu toate acestea, la nivelul conducerii grupării roş-albastre nu este linişte.

Numit în funcţia de director tehnic al Stelei, Marius Lăcătuş are probleme cu oamenii din subordinea sa. Culmea culmilor, „Fiara” a picat la mijloc între oameni alături de care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

Angajaţi ai clubului „militar”, Ştefan Iovan şi Adrian Bumbescu sunt la cuţite. Deşi au fost coechiperi şi au scris istorie în tricoul Stelei, „Moţăţei” şi „Colonelul” nu îşi mai vorbesc. Marius Lăcătuş a încercat să-i împace, însă eforturile sale au fost zadarnice. Cei doi continuă să se evite.

„De când a fost adus Iovan în club, în funcţia de director sportiv, Bumbescu nu mai e în apele lui. Pur şi simplu, „Bumbi” firbe în suc propriu. Nu ştiu de ce, dar el şi Fane Iovan nu îşi vorbesc. Lăcătuş a încercat să-i împace, dar degeaba. E păcat, sunt stelişti adevăraţi, au câştigat trofee împreună...”, ne-a mărturisit o sursă din cadrul grupării din Ghencea.

Palmares de invidiat

Pe lângă Cupa Campionilor Europeni, Ştefan Iovan, 56 de ani, a obţinut cu Steaua şi Supercupa Europei, 1-0 cu Dinamo Kiev, şi a jucat finala Cupei Intercontinentale, 0-1 cu River Plate. De asemenea, acesta a câştigat cinci titluri de campion şi patru cupe ale României.

Citeşte şi: Culmea culmilor! Lăcătuş nu l-a primit la Steaua pe cel mai mare duşman al lui Gigi Becali! Motivul este halucinant!

Citeşte şi: Să vină banii la băiat! Gigi Becali îşi vinde ”Perla” pe un munte de bani!

La rândul său, Adrian Bumbescu, 57 de ani, a cucerit Cupa Campionilor Europeni cu Steaua (1986) şi Supercupa Europei cu Steaua (1987). În 1989, „ministrul apărăii” din Ghencea a fost finalist al Cupei Campionilor Europeni. Pe plan naţional, cu Steaua, „Bumbi” a câştigat şapte titluri de campion şi trei cupe ale României.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro