Puiu Iordănescu nu se vrea la pensie! Vezi ce planuri și-a făcut selecționerul Naționalei

După calificarea tricolorilor la Campionatul European de Fotbal, lumea fotbalului este măcinată de o întrebare: rămâne sau nu Iordănescu la conducera echipei naţionale? Noi am aflat răspunsul chiar de la Alex, fiul generalului!

În contextul în care Gică Hagi şi-a anunţat intenţia de a antrena din nou echipa naţională de fotbal și în contextul în care se vehiculează tot mai mult numele lui Mircea Lucescu ca viitor posibil selecţioner al tricolorilor, Anghel Iordănescu, tehnicianul care a calificat această generaţie de fotbalişti la Euro, nu are nici o intenţie de a pleca de la conducerea lotului aşa cum s-a speculat în ultima vreme. O variantă confirmată chiar de către Alex, fiul selecţionerului.

Alex Iordănescu a dezvăluit pentru Spynews.ro ce va face tatăl său

„Eu am vorbit cu tata pe această temă şi mi-a spus foarte clar. Nu intenţionează să demisioneze. Eu cred că ar fi normal ca el să fie cel care să conducă naţionala la Euro”, a precizat Alex Iordănescu pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Victor Becali, tare şi în spatele gratiilor! Cum a câştigat fostul impresar un război de milioane de euro

A fost condamnat pe nedrept şi a murit cu dreptatea în braţe! Acum fiica lui Marcel Ţundrea cere o avere pentru fiecare an de puşcărie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro