Scandal sexual în Italia! Un fotbalist celebru, acuzat de o spadasină că i-a cerut o fotografie hot!

+4 click pentru
galerie

Fotbalul italian este zguduit de un scandal monstru. Unul dintre cei mai importanţi jucători din Serie A a fost acuzat că a încercat să agaţe o spadasină superbă. Starul i-a cerut sportivei o poză deocheată.

Gonzalo Higuain ( 29 de ani), vedeta campioanei Juventus Torino, este cel incriminat. ”Mi-a cerut o poză cu fundul meu. E bolnav”, dezvăluit Antonella Fiorderlisi. Mai multe print-screen-uri după discuția dintre cei doi au fost publicate pe internet.

După ce şi-a dat seama că l-a târât pe Higuain într-un scandal uriaş, spadasina şi-a cerut scuze: „Am discutat de câteva ori pe rețelele de socializare cu Higuain, au fost conversații distractive, pline de glume. Categoric, n-am vrut să-l ofensez. Bolnavi sunt alții. Higuain a vorbit foarte politicos, n-a întins coarda. Îi prezint scuze, n-am vrut să-l ofensez, nici să creez zvonuri false, eu doar am glumit. Dar am învățat ceva, trebuie să fii foarte atent la cuvintele pe care le folosești pe rețelele sociale, chiar dacă nu le spui cu nicio intenție negativă, ci doar ca glume”.

SURSA FOTO: Hepta, Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro