Surpriză cât „Casa Fotbalului” în lupta pentru şefia FRF! Omul care se bucură de susţinerea „Generaţiei de Aur”

Lupta pentru cea mai înaltă funcţie din fotbalul românesc se încinge. Aflată în război deschis cu conducere de la „Casa Fotbalului”, „Generaţia de Aur” caută soluţii pentru a-l detrona pe Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Deşi în ultima vreme presa de specialitate a scris că Hagi & CO vor miza pe Florin Prunea şi pe Cristi Balaj la alegerile din luna mai a anului viitor, se pare că foştii componenţi ai echipei naţionale ar putea arunca în luptă încă un personaj cu greutate.

Conform unor surse bine informate, Marcel Puşcaş ar putea candida la şefia FRF din partea „Generaţiei de Aur”. Acesta şi-a anunţat deja hotărârea de a participa la alegeri şi se pare că încearcă să-i convingă pe liderii Hagi şi Popescu că este cea mai bună soluţie pentru cei care în 1994 scriau istorie la Mondialul american.

Fostul soţ al Luminiţei Anghel are însă o problemă! La alegerile federale din 2014, Marcel Puşcaş a renunţat la candidatură chiar în cadrul Adunării Generale, pentru a-l susţine pe Răzvan Burleanu. În schimbul acestui sprijin, Puşcaş a fost cooptat în echipa administrativă a FRF, din care s-a retras în acest an.

Chiar şi aşa, există voci în fotbalul românesc care susţin că Marcel Puşcaş ar fi cea mai bună variantă pentru „Generaţia de Aur”. Acesta are experienţă în federaţie şi, cel mai important, cunoaşte slăbiciunile lui Răzvan Burleanu şi ale administraţiei sale.

Citeşte şi: Legea e pentru proşti, nu şi pentru “Prinţ”! Adrian Cristea a încălcat o regulă şi şi-a pus fiica în pericol! / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Vlad Huidu, ce spui de asta? Ce face Giulia cu banii pe care îi câştigă din muzică / VIDEO PAPARAZZI

În afara actualului președinte, Răzvan Burleanu, şi a trioului Marcel Puşcaş, Florin Prunea, Cristi Balaj, în cursa pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal sunt aşteptaţi să se înscrie şi Victoraș Iacob și Ciprian Marica. Ultimul se bucură de o susţinere puternică din partea lui Mircea Sandu, fostul şef de la „Casa Fotbalului”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro