Surpriză de proporţii pentru Simona Halep! Ce vedetă i-a fost parteneră de antrenament în această dimineaţă!

Sursa Foto Arhiva

Jucătoarea de tenis Simona Halep a avut parte de o surpriză de proporţii la antrenamentul din această dimineaţă.

Smiley i-a făcut o vizită româncei în sala de sport, iar aceasta fost foarte încântată de prezenţa artistului, a imortalizat momentul şi a pus fotografia pe contul ei de Facebook.

"Vreau să cânt, să visez și să râd, să nu uit să mă joc câteodată.Și atunci când în lume voi pleca,Să nu uit să mă-ntorc ACASĂ. Pentru că acasă e cel mai bine!O surpriză foarte frumoasă astăzi de dimineață la antrenament!", a scris Simona pe reţeaua de socializare.

Simona Halep este o jucătoare profesionistă de tenis din România, aflată actualmente pe locul 2 mondial. Halep a câștigat de-a lungul carierei unsprezece turnee WTA la simplu (șase în 2013, două în 2014 și trei în 2015), dintre care cel mai important este turneul Premier Mandatory de la Indian Wells. Următoarele premii ca importanță sunt cele de categorie Premier de la New Haven, Moscova, Doha, Dubai, dar și Turneul Campioanelor de la Sofia. Anterior, ea a mai jucat trei finale WTA (2010, 2011, 2012), toate pierdute. Este cunoscută pentru un stil agresiv de joc. Execută reverul cu ambele mâini.

T.S

Citeşte şi:
Are piciorul distrus? Simona Halep, primele cuvinte după retragerea de la turneul de la Beijing
Simona Halep, anunţ trist! Are legătură cu starea ei de sănătate


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro