TENIS DE MASĂ / Samara şi Szocs, în șaisprezecimile de finală ale probei de simplu la CE

Sursa foto Arhiva

Reprezentantele României Elizabeta Samara și Bernadette Szocs s-au calificat în șaisprezecimile de finală ale probei de simplu la Campionatele Europene de tenis de masă.

Competiţia se dispună în oraşul din Rusia, Ekaterinburg. În competiție se mai află Andrei Filimon și Ovidiu Ionescu la dublu masculin, Elizabeta Samara (care face pereche cu maghiara Georgina Pota), Adina Diaconu (alături de croata Mateja Jeger) și Cristina Hîrîci/Camelia Poștoacă la dublu feminin.

Argint la echipe

Echipa feminină de tenis de masă a României a cucerit medaliile de argint la Campionatele Europene de la Ekaterinburg (Rusia), după ce a fost învinsă de Germania cu scorul de 3-0, în finala desfășurată marți.

Tricolorele nu au reușit să câștige niciun meci în finală, doar Daniela Dodean luând două seturi în duelul cu Petrissa Solja. În primul duel, Ying Han a învins-o pe Bernadette Cynthia Szocs cu scorul de 3-0 (12-10, 11-1, 11-1), românca cedând complet în ultimele două seturi, după ce în prima manșă a ratat o minge de set. Xiaona Shan a trecut și ea cu 3-0 (12-10, 12-10, 11-5) de Elizabeta Samara, iar Petrissa Solja a învins-o pe Daniela Monteiro-Dodean cu 3-2 (11-8, 11-6, 8-11, 8-11, 11-9).

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Un arbitru a fost făcut KO de un copil!

Super performanţă! Begu şi Niculescu s-au calificat în semifinale la Wuhan!facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro