Decizie fără precedent luată de Simona Halep! Ce se va întâmpla cu campioana noastră în 2020

Simona Halep, campioana ediţiei din acest an a turneului de la Wimbledon. © Hepta

Simona Halep (28 de ani), locul 6 WTA, vrea să obţină o medalie de aur la Jocurile Olimpice de anul viitor. Pentru a avea mai multe şanse de a realiza acest obiectiv, campioana noastră a anunţat că, în 2020, la Tokyo, va juca în toate probele. Ba mai mult, la turneele de Mare Şlem, Super-Simo va participa şi în concursurile de dublu mixt. 

"Vreau să evoluez la Jocurile Olimpice în toate probele, inclusiv la dublu mixt. De aceea, am decis ca anul viitor să joc la dublu mixt la toate turneele de Grand Slam alături de un jucător asupra căruia încă nu m-am hotărât.

E adevărat că mă înscrisesem la dublu mixt și la US Open, dar, în final am decis să mă retrag. Așa că, voi evoula în această probă la Australian Open, apoi la Roland Garros și la Wimbledon. Să joc dublu mixt pe iarbă e puțin mai periculos, pentru că suprafața e rapidă și te poți accidenta când servesc bărbații", a declarat Simona Halep.

Din câte se pare, Horia Tecău ar putea fi partenerul Simonei Halep la dublu mixt. 
Cei doi au vrut să facă pereche şi la ediţia din aest an a US Open, însă au decis să se retragă, înaintea primului meci.

Simona Halep şi Horia Tecău au mai făcut pereche la US Open la ediţia din 2015. Atunci, românii au ajuns până în sferturile de finală, unde ar fi trebuit să întâlnească cuplul format din Martina Hingis şi Leander Paes. Partida nu s-a mai disputat, Super-Simo fiind nevoită să abandoneze din cauza oboselii şi a unor dureri la picior.

Citeşte şi: Dezastru pentru vedetele unei foste campioanei a Angliei! S-au îmbătat şi au făcut accident cu maşina

Citeşte şi: Şoc în lumea sportului! Un fotbalist celebru s-a sinucis! Avea doar 36 de ani

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest