EXCLUSIV! Adevărul despre omul care stă în spatele succesului Simonei Halep! Dezvăluiri explozive

Triumful înregistrat de Simona Halep (27 de ani), locul 4 WTA, la ediţia din acest a turneului de la Wimbledon a făcut ca elogiile la adresa unor oameni precum Darren Cahill, Ion Ţiriac sau Teo Cercel să curgă în presa din România şi pe reţelele de socializare. Totuşi, în anturajul campioanei noastre mai există o persoană care a contribuit cel puţin la fel de mult ca tehnicianul australian, magnatul român sau preperatorul fizic la obţinerea succesului de la Londra.

Poreclit „Brică”, Daniel Dobre este antrenorul care s-a ocupat în ultimele luni de pregătirea Simonei Halep. Tehnicianul a fost cel care a crezut cel mai mult în posibilitatea ca „Super-Simo” să se încoroneze „regină” la Wimbledon, deşi se ştia că sportiva din Constanţa nu a excelat niciodată pe iarbă.

Cu câteva zile înainte ca marea noastră jucătoare de tenis să fie eliminată în sferturile de finală ale turneului Roland Garros, Daniel Dobre a anunţat că obiectivul din 2019 al acesteia nu a fost apărarea titlului la Paris, ci Wimbledon-ul. Dezvaluirea a fost făcută de către cunoscută jurnalistă Catherine Whitaker, de la „The Tennis Podcast”.

  • Daniel Dobre, un om obsedat de tenis. SURSA FOTO: Hepta

Dar cum a ajuns Simona Halep să aibă alături un astfel de om, care s-a arătat convins că jocul ei e perfect pentru iarbă? Ei bine, constănţeanca şi Daniel Dobre au devenit prieteni în 2013, iar bărbatul a ajuns sfătuitorul sportivei. Apoi, cei doi au colaborat între 2015 şi 2017. Tehnicianul mergea alături de jucătoarea noastră la turnee, atunci când Darren Cahill nu putea să o însoțească.

Daniel Dobre a devenit antrenor cu normă întreagă al Simonei Halep în primăvara acestui an. Totuşi, conform surselor noastre bine informate, marea campioană a început să-i dea „târcoale” încă de la începutul lui 2019.

„Simona trăgea de el, încercâd să-l convingă să o ajute. După ce au bătut palma, lui îi era ruşină să spună că va deveni antrenorul ei. Daniel Dobre este un tip extrem de modest, sincer şi foarte corect”, ne-a mărturisit un apropiat al celui poreclit „Brică”.

  • Daniel Dobre, sfaturi pentru Simona Halep. SURSA FOTO: Hepta

Înainte de a deveni membru în staff-ul Simonei Halep, Daniel Dobre a antrenat copii, în Bucureşti, la Baza Sportivă „Voinicelul”. „Ori de câte ori e plecat în afara graniţelor României, la turneele la care participă Simona, Brică abia aşteaptă să se întoarcă în ţară şi să-i vadă pe puşti”, ne-a mai spus prietenul acestuia.

Şi-a câştigat traiul în străinătate

De când o antrenează pe Simona Halep, Daniel Dobre are o situaţie materială foarte bună. Noua „regină” de la Wimbledon îl plăteşte pe antrenor cu o sumă cuprinsă între 150.000 şi 200.000 de euro pe an.

Totuşi, Daniel Dobre nu a dus-o întotdeuna aşa de bine. După Revoluţia din 1989, acesta a plecat în Turcia şi a muncit ca antrenor de tenis. Apoi, el a lucrat în Austria şi Germania, tot slujbaş al „sportului alb”.

A ajutat-o pe Alexandra Dulgheru

Simona Halep nu este singura jucătoare de tenis din România care a beneficiat de serviciile lui Daniel Dobre. Acesta s-a aflat în spatele succeselor obținute de Alexandra Dulgheru, în 2009 și în 2010, atunci când sportiva a reușit să câștige singurele titluri WTA din carieră, la Varșovia.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / S-a îngrăşat şi are chef de agăţat! Iată cum îi face Ianis Zicu ochi dulci unei femei

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu fosta soţie a lui Daniel Pancu! Mihaela a vrut să pară în pas cu moda, dar şi-a uitat încălţămintea acasă

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest