Lovitură pentru Simona Halep! Tenismena, executată silit de ANAF

+2 click pentru
galerie

Lovitură pentru Simona Halep! Tenismena, executată silit de ANAF © arhivă

Super Simo are probleme cu statul! Numărul 2 în clasamentul WTA a contestat un titlu executariu emis de ANAF.

Simona Halep, numărul 2 în clasamentul WTA, a depus acţiunea pe 19 februarie. Până în prezent, nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

Pârâţi în dosar, potrivit replicaonline.ro, sunt Ministerul Finanţelor Publice - Agenţia Naţionala de Administrare Fiscală- Direcţia Generală Regională a Finantelor Publice Galaţi- Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa.

Dosarul de executare silită a fost deschis pe numele tenismenei pe 30 ianuarie și, cel mai probabil, ANAF îi impută Simonei Halep un debit reprezentând impozit pe bunurile imobile.

Campioana noastră a adunat din tenis peste 30 milioane de dolari și a făcut mai multe investiții atât în imobiliare, cât şi în alte domenii.

Sportiva a făcut o donație pentru cumpărarea de aparatură medicală în România

Pe lângă investiții, Simona Halep s-a arătat solidară și a ajutat cu bani pentru diferite cauze. Ultima dată, sportiva a făcut donații pentru a permite achiziția de aparatură medicală în București și în alte orașe, menite să ajute în gestionarea crizei de coronavirus.

Presa internațională a lăudat-o pe tenismenă! Essentially Sports a relatat atunci că Simona Halep a dat dovadă de o atitudine responsabilă, lăudând nu doar îndemnurile adresate populației, ci și acțiunile sale concrete.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro