Mihaela Buzărnescu, povestea unei campioane de tenis: "Psihologul mereu m-a susţinut"

Mihaela Buzărnescu, povestea unei campioane de tenis: "Psihologul mereu m-a susţinut" © Captură video

Mihaela Buzărnescu a intrat pe terenul de tenis când avea doar un an, iar la trei ani a început deja să facă primii paşi spre o carieră de succes. Dincolo de succesul pe care l-a scris în tenis, Mihaela Buzărnescu a primit şi lovituri crunte, accidentările cumplite au împiedicat-o să-şi vadă visul împlinit.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, reporterului Vlad Mogoş, Mihaela Buzărnescu a vorbit şi despre situaţia ei de acum. A trecut printr-o serie de schimbări şi a primit o mulţime de lecţii.

"Aveam o relaţie de când eram mai tânără, eram cu aceeaşi persoană care m-a susţinut mereu, a crezut în mine. Cred că cine vrea să fie alături de un sportiv îşi asumă tote sacrificiile. În acest moment nu am pe cineva alături. Peste câţiva ani (n.r. copil), îmi doresc să mai joc 3-4 ani de zile. Nu m-am gândit... Momentan gândul meu principal este cariera, tenisul, rezultatele aici. Este pasiunea mea. (...) Foarte mulţi oameni apreciau povestea mea, dăruirea mea pe teren. Eu eram genul de persoană care se exteroriza. Sunt multe jucătoare care ţin în ele. Psihologul mereu m-a susţinut. Mi-a zis: dacă aşa te simţi tu bine, şi aşa câştigi meciuri...contează rezultatul final într-o zi. Cu ajutorul părinţilor, antrenorilor şi a psihologului am reuşit să mă detaşez, să nu îmi mai pese de cei din jur. Mie îmi place foarte mult sportul acesta şi vreau să îl joc la nivel ridicat", a spus Mihaela Buzărnescu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro