Simona Halep spune că nu s-a logodit! Prima declarație cu privire la nuntă

Simona Halep spune că nu s-a logodit! Prima declarație cu privire la nuntă © hepta.ro

Simona Halep a făcut primele declarații despre relația sa, după ce a apărut zvonul că s-a logodit în cadrul unei petreceri de vis, care a avut loc în weekendul ce a trecut. Sportiva susține că iubitul ei nu a făcut marele pas și nici nu au stabilit data nunții. 

Simona Halep a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, acolo unde a menționat că nu s-a logodit și nici nu pomenește ceva de o nuntă, eveniment despre care s-a spus că ar urma să aibă loc anul viitor, în ziua în care marea sportivă urmează să împlinească vârsta de 29 de ani. 

"Contrar a ceea ce se scrie în media din România, vă asigur că nu sunt logodită și nici nu am stabilit vreo dată pentru nuntă. Apreciez că sunt în atenția lumii, dar zvonurile despre viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare. (...) 

O să mă asigur să împart cu voi vestea unei viitoare logodne!", a scris Simona Halep. 

Dat fiind faptul că Simona Halep și-a ținut întotdeauna viața privată departe de ochii lumii, fanii ei așteaptă, la fel ca de fiecare dată, vestea cea mare din partea ei. Faptul că a vorbit despre logodnă și nuntă cu siguranță este un pas important, fapt ce îi bucură pe toți cei care îi urmăresc activitatea. 

"În tradiția machidonilor, evenimentului de acest gen i se mai spune: ’se dă semnul’. Petrecerea se desfășoară cu o regulă strictă: niciun invitat n-are voie să posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare", este mesajul scris de un jurnalist prin care se anunța logodna dintre marea sportivă și Toni Iuruc. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro