Un fost oficial de la Casa Albă e la picioarele reginei de la Wimbledon! „Simona Halep e Audrey Hepburn a tenisului”
Publicat pe 17.07.2019 la 11:57 Actualizat pe 17.07.2019 la 11:59
Simona Halep (27 de ani), locul 4 WTA, are lumea la picioare, după ce a câştigat ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon. Într-un editorial pentru „Romania Insider”, Douglas MacKinnon, fost oficial la Casa Alba și Pentagon, o aseamănă pe marea noastră sportivă cu Audrey Hepburn, una dintre cele mai iubite actrițe din istoria Hollywoodului.
Simona Halep (27 de ani), locul 4 WTA, are lumea la picioare, după ce a câştigat ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon. Într-un editorial pentru „Romania Insider”, Douglas MacKinnon, fost oficial la Casa Alba și Pentagon, o aseamănă pe marea noastră sportivă cu Audrey Hepburn, una dintre cele mai iubite actrițe din istoria Hollywoodului.
“În urmă cu aproximativ 5 ani, am văzut-o pe Simona Halep jucând pentru prima dată. Mai mult decât de imensul ei talent, am fost impresionat de modestia ei sinceră, bunătatea față de ceilalți și chiar de credința ei.
I-am spus soției mele: <<În ceea ce privește talentul, eleganța, bunătatea și modestia, Simona Halep este Audrey Hepburn a tenisului>>.
Fără să mă refer la cineva în mod special, din păcate, sportul profesionist de astăzi e dominat de atleți care se gândesc numai la ei.
Câți bani pot câștiga? Cât de faimoși pot fi? Câți fani pot strânge? Câte crize de nervi, declarații răutăcioase, expunându-se în celebrări egoiste trebuie să mai facă pentru a câștiga contracte cu cele mai mari companii sportive?
Din păcate, după cum am văzut din ce în ce mai des, acest timp de comportament este adesea răsplătit într-un mod foarte generos de companiile care caută propria celebritate și propriul profit cu orice preț.
E regretabil că genul acesta de sportivi sunt acum ceva obișnuit.
Rareori, se produce o excepție. O excepție care ar trebui sărbătorită pentru valorile după care ea sau el trăiește zilnic.
Simona Halep este o astfel de excepție. Eleganța, bunătatea, modestia și credința ei sunt o gură de aer proaspăt în stadioanele adesea pline de oameni egoiști, genul acela care crede că totul e despre ei.
Am prieteni care s-au născut, au crescut și au muncit în România și am învățat, grație lor, destul de mult despre țara asta de-a lungul anilor și cred că este o bijuterile încă ascunsă, plină de oameni buni, muncitori și cărora le pasă de alții.
Simona Halep a scris istorie pentru oamenii și țara ei la Wimbledon și toți conaționalii ei ar trebui să fie foarte mândri de această realizare incredibilă.
Pentru cei din afara României, ar trebui să ne oprim un pic pentru a ne da seama că am fost martori la ceva mult prea rar în aceste zile. O sportivă cu stil, grație, eleganță, modestie și credință a urcat pe cea mai înaltă culme a sportului ei.
Simona Halep este un exemplu care trebuie prețuit pentru valorile pe care le aduce sportului și vieții. Succesul ei ne ridică și pe noi toți”, e de părere Douglas MacKinnon.
Audrey Hepburn a fost o actriță britanică devenită celebră la începutul anilor '50. Este considerată și în prezent un model de frumusețe și eleganță. A jucat în filme ca Breakfast at Tiffany's, My Fair Lady și Roman Holiday. În 1953, a câștigat Premiul Oscar și Globul de Aur pentru Cea mai bună actriță în rol principal, grație prestației din Roman Holiday. În 1980, aceasta a fost numită ambasador UNICEF al Bunăvoinţei și a călătorit în numeroase țări defavorizate pentru a ajuta și a sensibiliza opinia publică în privința condițiilor de viață ale copiilor din lumea a treia. S-a dedicat acestei misiuni caritabile până la sfârșitul vieții. În 1992, H. W. Bush i-a acordat Medalia Prezidențială pentru Libertate, ca recunoaştere a eforturilor depuse alături de UNICEF în slujba umanităţii.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.