VIDEO / Darren Cahill a ajuns la psiholog, după discuţia dură pe care a avut-o cu Simona Halep la Turneul Campioanelor! „Nu este un moment plăcut”

Simona Halep şi Darren Cahill, surprinşi în timpul unei discuţii pe care au avut-o la Turneul Campioanelor. © Captură YouTube

Antrenorul Simonei Halep (28 de ani), locul 4 WTA, Darren Cahill, a vorbit, în premieră, despre reacția pe care a avut-o la Turneul Campioanelor, când a muștruluit-o pe Simona Halep într-o intervenţie pe care a avut-o în timpul meciului cu Karolina Pliskova (27 de ani) a 2-a jucătoare de tenis a lumii, pierdut cu 0-6, 6-2, 4-6. 

„Cred că aș face-o din nou dacă aș fi nevoit. Nu este un moment plăcut pentru niciun antrenor, dar nu cred că am avut de ales, dacă voiam să-mi fac meseria bine. Meseria noastră este să-i oferim jucătorului cea mai bună șansă de a câștiga meciul. 

De asemenea, în legătură cu alegerea cuvântului «disgrace», trebuie să luăm în calcul că engleza nu e limba ei maternă. Aș fi putut să aleg alte cuvinte, dar sunt destul de sigur că niciunul nu ar fi avut impactul acestuia”, a declarat, în cadrul emisiunii „SEN Breakfast”, Darren Cahill.

După episodul de la Shenzhen, tehnicianul australian a luat legătura cu psihologul Simonei Halep. Motivul? Darren Cahill a vrut să se asigure că nu a exagerat cu acea reacţie. 

Am vorbit cu psihologul ei sportiv, doamna Alexis Castorri – Simona a vorbit și ea cu ea – și am întrebat-o dacă am fost deplasat. Mi-a răspuns că nu, cu siguranță nu. De asemenea, mi-a spus că a fost foarte mândră că Simona a reușit să iasă în cele din urmă din acea negură – a fost a treia oară când ea a văzut-o reușind acest lucru. Am avut o conversație grozavă, iar Simona nu este supărată”, a spus Darren Cahill.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / „Perla” lui Gigi Becali ştie cum se face o femeie fericită! Super-cadoul pe care Dennis Man vrea să i-l facă iubitei sale

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Florin Răducioiu îşi pregăteşte revenirea în fotbal! „Marele Blond” ar putea ajunge la un club suspectat pentru meciuri trucate

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest