VIDEO PAPARAZZI / Florin Răducioiu îşi pregăteşte revenirea în fotbal! „Marele Blond” ar putea ajunge la un club suspectat pentru meciuri trucate

+4 click pentru
galerie

Ajuns la 49 de ani, Florin Răducioiu se numără printre şomerii de lux ai fotbalului românesc. Cândva un atacant de top, „Marele Blond” a rămas fără job, după despărţirea de Regal Sport, grupare care, după o perioadă în care a colaborat cu Atletico Madrid, s-a transformat în ACS „Centrul de Performanţă Rapid Bucureşti”. Coşmarul fostului star  al „Generaţiei de Aur” s-ar putea încheia în curând. Acesta ar putea ajunge la un club controverat.

„Prietenul la nevoie se cunoaşte” este un proverb care i se potriveşte de minune lui Florin Răducioiu. După ce regretatul Didi Prodan l-a dus la Regal Sport, acolo unde a ocupat funcţia de director tehnic, „Marele Blond” primeşte un nou ajutor din partea unui fost coechipier. 

Zilele trecute, după câteva ore pe care le-a petrecut în oraş, fostul mare internaţional român a mers acasă la Basarab Panduru. Nu după mult timp, cei doi s-au urcat în maşina lui „Pandi” şi au luat-o din loc. La un moment dat, aceştia l-au luat din drum pe un prieten de-al lor, după care s-au îndreptat spre baza celor de la CS Tunari, grupare aflată pe locul 5 în Seria a 2-a a Ligii a III-a. Acolo, cei trei au fost aşteptaţi de viceprimarul localităţii ilfovene, Cristian Niculae. 

Fără să stea pe gânduri, omul numărul doi din Tunari l-a salutat pe Basarab Panduru, o mai veche cunoştinţă de-ale sale. Apoi, viceprimarul a dorit să se întreţină cu „Marele Blond”, pe care îl ştia doar de la televizor. După aceste momente, cei patru bărbaţi s-au retras într-o clădire din apropierea stadionului pe care CS Tunari îşi dispută meciurile de „acasă”.

Conform surselor noastre bine informate, întâlnirea pe care Basarab Panduru şi Florin Răducioiu au avut-o cu viceprimarul localităţii ilfovene a avut un scop bine determinat. Mai exact, „Pandi” ar fi intermediat venirea „Marelui Blond” într-o funcţie din cadrul clubului CS Tunari. 

Contactat de reporterii Spynews.ro, viceprimarul Cristian Niculae a afirmat: „Până în iarnă, nu intenţionăm să facem vreo modificare în cadrul clubului. Din iarnă, da, este posibil să aducem un nume important. Deocamdată, i-am invitat pe mai mulţi foşti fotbalişti cunoscuţi la meciurile noastre. Florin Răducioiu a fost deja la o partidă (n.r. - „Marele Blond” a fost văzut în tribune, sâmbătă, 26 octombrie, la întâlnirea dintre CS Tunari şi Agricola Borcea, scor 3-1, disputată în etapa a 10-a a Ligii a III-a), urmează să vină şi Panduru. Am vorbit şi cu nea Ando (n.r. - Ioan Andone)”

Un club cu probleme

La începutul anului 2014, CS Tunari s-a aflat în centrul unui scandal de proporţii. Poliţia Română a intrat pe firul unei afaceri cu meciuri trucate petrecute în Liga a III-a. Partida care a atras suspiciunile reprezentanţilor legii a fost CS Tunari – FC Balş, scor 4-2, dispuată la 29 noiembrie 2013. 

Casele de pariuri deţin un program special cu ajutorul căruia pot observa care sînt meciurile pe care se mizează cei mai mulţi bani. Astfel, s-a aflat că la partida amintită s-au pariat, atît online, cît şi la agenţiile offline, sume mari de bani pe victoria gazdelor. 

Ba mai mult, casele de pariuri din străinătate au semnalat şi ele nereguli la meciul dintre CS Tunari – FC Balş, fiind asaltate cu pariuri de zeci de mii de euro.

La rândul său, “Radarul de pariuri” UEFA a indicat sume importante de bani mizate pe acest meci! Forul european a depistat în România, de-a lungul timpului, mai multe partide suspecte.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Tehnologia îi joacă feste lui Mitică Popescu! O puştoaică l-a scos pe celebrul actor dintr-o situaţie dificilă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, se crede number one! Gestul revoltător pe care Dacian Varga l-a făcut în trafic

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro