EXCLUSIV! Florin Răducioiu a încercat să se împace cu fosta soţie! Răspunsul halucinant pe care l-a primit din partea lui Astrid

Considerat pe vremuri sex-simbolul „Generaţiei de Aur”, Florin Răducioiu (48 de ani) a încercat să se împace cu fosta soţie! Cândva un atacant de temut, „Marele Blond” a „jucat” defensiv în tentativa sa de a o convinge pe Astrid să redevină un cuplu.

Despărţit de ceva vreme de cea alături de care are doi copii, fără să fie vinovat de ceva, aşa cum susţin amicii săi, Florin Răducioiu a cedat în faţa sentimentelor şi a amintirilor care nu i-au dat pace de când a decis să se întoarcă în România. Cu aproximativ două luni în urmă, spun sursele noastre bine informate, fostul fotbalist a pus mâna pe telefon şi a sunat-o pe Astrid. „Marele Blond” i-a propus italiencei să se împace. În demersul său, acesta i-a adus în discuţie şi pe băieţii lor, Andrea (22 de ani) şi Alessandro (20 de ani), care suferă după despărţirea părinţilor.

Degeaba! Încercarea lui Florin Răducioiu s-a încheiat cu un eşec. Astrid a refuzat să-i acorde o ultimă şansă fostului ei soţ. „Ai vrut în România, rămâi acolo”, i-ar fi spus, printre altele, italianca.

În ciuda faptului că nu a reuşit să-şi convingă fosta parteneră de viaţă să revină la sentimente mai bune, Florin Răducioiu nu s-a aruncat în braţele altei femei. „El e un om retras, care nu are chef de aventuri amoroase. <<Raduci>> a iubit-o nebuneşte pe Astrid şi nu este interesat de o altă femeie”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul omului care a umilit Columbia la Mondialul din 1994.

De dragul lui Astrid, s-a pus rău cu Iordănescu

În luna septembrie a anului 1993, Florin Răducioiu a fost protagonistul unei întâmplări uluitoare. Îndrăgostit nebuneşte de Astrid, „Marele Blond” le-a prezentat-o colegilor de la echipa naţională pe viitoare sa soţie. Atacantul a venit la meciul Insulele Feroe – România şi a cazat-o pe italiancă în hotelul „tricolorilor”. Anghel Iordănescu, care nu era de acord cu astfel de gesturi, a aflat şi a făcut scandal. „Raduci” l-a calmat pe „tata Puiu” cu patru goluri marcate.

La finalul meciului, regretatul Daniel Prodan s-a dus glonţ la selecţioner. „Nea Puiu, dacă dăm fiecare câte patru goluri pe meci, putem să ne cazam prietenele şi soţiile în hotelul naţionalei?”, l-a întrebat „Didi” pe Anghel Iordănescu, fapt ce l-a făcut pe antrenor să râdă.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost Prima Doamnă a României, dar se comportă precum oamenii obişnuiţi! Ce a făcut Maria Băsescu de faţă cu nepoţii săi

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai dragă fiinţă din viaţa Alexandrei a ajuns pe mâinile medicilor

Florin Răducioiu are o carte de vizită impresionantă. „Marele Blond” a evoluat pentru Dinamo, Bari, Verona, Brescia, Milan, Espanyol, West Ham United, Stuttgart, AS Monaco şi Creteil-Lusitanos. Fostul mare atacant este singurul fotbalist român care a jucat în cele cinci mari campionate din Europa: Anglia, Franța, Germania, Italia și Spania. Pentru echipa naţională, „Raducci” a evoluat de 40 de ori şi a marcat 21 de goluri. Alături de tricolori, el a participat la Campionatele Mondiale din 1990 și 1994, precum şi la EURO 1996.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro