VIDEO PAPARAZZI / Domnilor, luaţi notiţe! Un fotbalist celebru a cucerit o femeie, în doar câteva minute

+4 click pentru
galerie

Experienţa îşi spune cuvântul! Ajuns la 48 de ani, trecut printr-un mariaj care a durat două decenii şi tată a doi copii, Florin Răducioiu nu şi-a pierdut farmecul. În doar câteva minute, fostul fotbalist de legendă al echipei naţionale a cucerit o femeie. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Cu câteva zile în urmă, Florin Răducioiu a fost surprins în sediul unei bănci din Capitală, în timp ce îşi verifica economiile. Bărbat cu vorbele la el, mereu pus pe glume, fostul star din „Generaţia de Aur” a reuşit să o facă pe angajata unităţii financiare care îi oferea informaţiile de care avea nevoie să zâmbească. Treptat, după fiecare cuvânt rostit de „Marele Blond”, femeia a început să râdă de-a binelea.

La final, toată lumea a fost mulţumită! Angajata băncii a avut parte de câteva momente superbe la locul de muncă, iar fostul fotbalist a plecat acasă mulţumit de faptul că a primit toate informaţiile de care avea nevoie.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai dragă fiinţă din viaţa Alexandrei a ajuns pe mâinile medicilor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / În viaţa reală, nimic nu e interzis! Iată cum se distrează cel mai tare actor din serialul-fenomen „Fructul oprit”

Florin Răducioiu are o carte de vizită impresionantă. „Marele Blond” a evoluat pentru Dinamo, Bari, Verona, Brescia, Milan, Espanyol, West Ham United, Stuttgart, AS Monaco şi Creteil-Lusitanos. Fostul mare atacant este singurul fotbalist român care a jucat în cele cinci mari campionate din Europa: Anglia, Franța, Germania, Italia și Spania. Pentru echipa naţională, „Raducci” a evoluat de 40 de ori şi a marcat 21 de goluri. Alături de tricolori, el a participat la Campionatele Mondiale din 1990 și 1994, precum şi la EURO 1996.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro