VIDEO PAPARAZZI / Tehnologia îi joacă feste lui Mitică Popescu! O puştoaică l-a scos pe celebrul actor dintr-o situaţie dificilă

+4 click pentru
galerie

Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini uluitoare cu Mitică Popescu! Învârstă de 82 de an, celebrul actor are momente în care nu se descurcă fără bunăvoinţa celor din jur. Recent, o puştoaică l-a ajutat pe maestru să meargă la toaletă.

Tehnologia îi joacă feste lui Mitică Popescu. În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe îndrăgitul actor într-un parc din Capitală, în timp ce încerca să pătrundă într-o toaletă publică.

Cum aceasta era conectată la un sistem electronic, maestrul a fost pus în dificultate. Dornic să deschidă uşa WC-ului, Mitică Popescu a apăsat de zor pe butoanele din faţa sa. Degeaba!
În cele din urmă, norocul i-a surâs lui Mitică Popescu! O tânără aflată în apropiere a sesizat că actorul are probleme şi i-a sărit acestuia în ajutor. Imediat, uşa toaletei s-a deschis, spre bcuria maestrului.

După ce şi-a rezolvat problema fiziologică, Mitică Popescu a luat la rând aleile parcului. Liniştit, îndrăgitul actor s-a plimbat câteva zeci de minunte. 

Leopoldina Bălănuţă, femeia vieţii sale

Mitică Popescu a trăit o poveste de dragoste alături de regretata actriţă Leopoldina Bălănuţă. Cei doi s-au căsătorit la trei luni dupa cutremurul din martie 1977. În ziua cununiei, pe 2 iunie, bărbatul a fost nevoit să fie prezent la spectacolul „Cântarea României”. Viitoarea soţie l-a aşteptat două ore la Starea Civiăa din Piaţa Amzei, alături de un unchi şi de doi colegi. Într-un final, actorul a venit transpirat, dar hotărât s-şi îndeplinească visul. Mitică Popescu şi Leopoldina Bălănuţă au refuzat să se căsătorească religios, deoarece au considerat că au vârste prea înaintate pentru o astfel de ceremonie. Totuşi, ei au primit binecuvântarea lui Dumnezeu acasă, unde au fost cununaţi chiar de tatăl Leopoldinei. Povestea lor de dragoste s-a bazat pe un respect total. După moartea soţiei, actorul s-a închis în el. Mitică Popescu a iubit-o atât de mult pe Leopoldina Bălănuţă, încât, ani la rând, a dormit cu verigheta şi cu ochelarii ei lângă cap.

La data de 14 octombrie 1998, cu doar o zi înainte să plece în lumea celor drepţi, Leopoldina Bălănuţă i-a făcut o declaraţie de dragoste uimitoare soţului său. „Te iubesc atât de mult, încât aş vrea să mori înaintea mea”, i-a spus femeia. Practic, Leopoldina ar fi vrut să-i supravieţuiească, pentru a fi ea cea care să jelească.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Şomerul de lux al fotbalului românesc s-a dat cu „câinii”! Imagini rare cu MM Stoica, duşmanul numărul 1 al dinamoviştilor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / L-a făcut să plângă pe Traian Băsescu, iar acum şochează din nou! Theodor Stolojan, apariţie de senzaţie în fieful vedetelor

Nscut la 2 decembrie 1936, în Bucureşti, Mitică Popescu a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”. În plus, acesta a primit premiul pentru întreaga activitate, la Gala Premiilor UNITER 2009. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro