VIDEO / Florin Răducioiu, divorț după căsnicia de 23 de ani: „N-am încercat să salvăm mariajul nostru”

+3 click pentru
galerie

Florin Răducioiu © Acces Direct

Divorțul a fost făcut public în urmă cu un an, însă a fost nevoie de tot acest timp ca Florin Răducioiu să vorbească, pe șleau, despre despărțirea de Astrid, cea care i-a fost soție timp de peste două decenii.

„După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să „salvăm” mariajul nostru, căsătoria. Din motive de muncă (n.r. am stat în România). Probabil n-am încercat să salvăm, să zic așa, acest mariaj. Lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația. Am încercat să redresăm totul, dar lucrurile erau foarte complicate. Reproșuri sunt, dar... e clar că și eu am reproșuri față de ea. Probabil că și faptul că ne-am îndepărtat a fost un motiv în plus”, a spus Florin Răducioiu, la „Acces Direct”.

Florin Răducioiu şi soţia sa, Astrid, au decis să pună punct căsniciei, după aproape 23 de ani. Cei doi au împreună doi copii de 22, respectiv 20 ani.

Florin Răducioiu are o carte de vizită impresionantă. „Marele Blond” a evoluat pentru Dinamo, Bari, Verona, Brescia, Milan, Espanyol, West Ham United, Stuttgart, AS Monaco şi Creteil-Lusitanos. Fostul mare atacant este singurul fotbalist român care a jucat în cele cinci mari campionate din Europa: Anglia, Franța, Germania, Italia și Spania. Pentru echipa naţională, „Raducci” a evoluat de 40 de ori şi a marcat 21 de goluri. Alături de tricolori, el a participat la Campionatele Mondiale din 1990 și 1994, precum şi la EURO 1996.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro