Tragedie fără margini. Un celebru sportiv a murit după ce și-a salvat copilul de la înec. Avea doar 39 de ani

+2 click pentru
galerie

Un celebru sportiv a murit după ce și-a salvat copilul de la înec © Twitter

Tragedie fără margini în lumea sportului. Fostul wrestler profesionist, Shad Gaspard, s-a stins din viață după ce și-a salvat copilul de la înec. 

O veste tristă a venit astăzi din lumea sportului de peste hotare. Shan Gaspard a murit înecat, după ce și-a salvat copilul luat de curenții apei. Sportivul care a lăsat în urma sa o lume întreagă îndoliată avea doar 39 de ani. 

Fostul superstar se afla cu familia și prietenii la plajă, în Los Angeles, când decizia de a intra în apă alături de fiul său de doar zece ani i-a fost fatală. Într-un moment, curenții puternici ai apei l-au luat pe minor, iar atunci Shad a încercat disperat să își scoată copilul la mal. A reușit, însă, din păcate, nu a mai putut să se salveze și pe el. 

Sportivul le-ar fi spus salvamarilor să îl salveze mai întâi pe copil și abia apoi să se întoarcă după el, însă a fost prea târziu. După trei zile de căutări, trupul neînsuflețit al lui Shan a fost găsit de autorități în Venice Beach.

Acum, în urma sa, Shad a lăsat o soție văduvă, un copil orfan și o lumea întreagă care îl plânge. Colegii din ring, dar și din industria filmului, acolo unde a intrat în ultimul timp, au transmis mesajele lor de condoleanțe. 

„Rugăciunile și speranța mea pentru soția, fiul și familia lui Shad Gaspard în acest timp de neconceput. A fost un tip grozav”, a scris Dwayne Johnson pe Twitter.

Shad Gaspard a fost wrestler profesionist în perioada 2002-2010, iar în ultimii ani acesta a făcut parte din industria cinematografică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro