VIDEO / Primele declaraţii ale româncei care a fost cerută de nevastă pe stadionul Wembley, în faţa a zeci de mii de spectatori!

Meciul de rugby România-Irlanda nu s-a încheiat aşa cum aştepta o ţară întreagă, însă pentru unul dintre jucători a fost fără doar şi poate unul dintre cele mai memorabile momente. Motivul? Meciul s-a încheiat cu o cerere în căsătorie desprinsă din filmele americane.

Florin Surugiu, mijlocaşul echipei, şi-a surprins iubita într-un mod inedit. După ce echipa lui a fost învinsă de către irlandezi, tânărul şi-a chemat iubita pe teren şi a cerut-o în căsătorie, în faţa a 89.267 de spectatori, pe stadionul Wembley din Regatul Unit. Extrem de emoţionat, Florin s-a aşezat într-un genunchi, oferindu-i Alexandrei inelul de logodnă, în aplauzele întregului lot al Stejarilor. "Fiind ziua ei și fiind la Wembley, a fost o bună ocazie pentru a o face o zi specială", a spus Surugiu.

"A fost cel mai frumos moment din viaţa noastră"

Alexandra Cuc, viitoarea soţie a lui Florin Surugiu, a vorbit, în exclusivitate, pentru SPYNEWS.ro, despre unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa lor, cel la care  a fost martoră o lume întreagă. "A fost cel mai frumos moment din viaţa noastră. Sunt copleşită de tot ce se întâmplă. Mă felicită lumea de pe străzile din Anglia. Cu ocazia zilei mele de naştere şi pentru că în octombrie împlinim cinci ani de relaţie, Florin s-a gândit la o surpriză inedită. Nu lipsesc de la niciun meci al echipei, iar atunci când ei joacă în Bucureşti cel mai concentrat este doar atunci dacă mă ştie în tribună. Întotdeauna la intonarea imnului mă caută cu privirea în tribune şi îmi face un semn din ochi. Sunt mândră de el! De tot ce a realizat până acum. Îi sunt alături şi la bine şi la greu", a mărturisit frumoasa Alexandra, pentru SPYNEWS.ro.

Tânăra originară din Baia Mare a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea şi mijlocaşul României, în urmă cu cinci ani. "Ne-am cunoscut într-un weekend la mare, acum cinci ani. A fost o simplă discuţie în care mi-a spus că îi par cunoscută. I-am explicat că nu se poate, deoarece sunt din Baia Mare şi locuiesc în Bucureşti. Mi-a spus că este rugbyst de performanţă şi că a fost în oraşul meu natal de mai multe ori. Am realizat că avem prieteni comuni. După ce m-am întors în Bucureşti m-a căutat de câteva ori, însă eram ocupată cu serviciul, cu masteratul... Nu i-am răspuns, nu eram interesată de o relaţie. Ne-am reîntâlnit la finala campionatului dintre Baia Mare şi Steaua, iar de acolo a început totul. Este o poveste foarte frumoasă şi avem o legătură strânsă", a adăugat viitoarea soţie a lui Florin.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro