Şoc şi groază! Alexandra Stan a fost omorâtă de Marcel Prodan?! Vezi cine spune asta!

+2 click pentru
galerie

Este vorba despre nimeni alta decât celebra prezicătoare Carmen Harra. Se pare că scandalul dintre Alexandra şi managerul ei a ajuns şi în SUA. Clarvăzătoarea a făcut câteva previziuni cu privire la relaţia violentă dintre Alexandra Stan şi Marcel Prodan.
Carmen Harra aruncă bomba spunând că într-o viaţă anterioara managerul ar fi ucis-o pe cântăreaţă.

"Ura dintre ei provine din memorii inactive, nu e vorba de o criză e nervi cauzată de bani. El a omorât-o pe tânără într-o viaţă anterioară, când rolurile erau inversate: ea era nobilă, iar el, sclavul ei. A bătut-o, maltratat-o şi schingiuit-o. Nu întâmplător ea s-a născut cu un singur rinichi...Dacă într-o viaţă anterioară eşti bătut, tăiat sau ţi se scoate un organ, corpul fizic duce cu el această memorie într-o existenţă viitoare (...) Nu e întâmplătoare viziunea lui Marcel pentru Alexandra în primul ei clip, <<Mr. Saxobeat>>: ea în cătuşe cu poliţişti în jur, ca o premoniţie a ceea ce se întâmplă acum", a explicat Carmen Harra pentru ziarulring.ro.

Mai mult decât atât, Carmen Harra este sigură că Marcel Prodan îşi va primi pedeapsa, în cele din urmă.

"El va încerca să fugă din ţară, dar va f prins şi pedepsit. El a pus deoparte nişte bani în conturi din străinătate, dar nu atât de mulţi. Un colaborator al lui va încerca să muşamalizeze cazul".

În viziunea parapsihologului american, Alexandra Stan îşi va reveni financiar, dar nu din muzică, ci în urma unui mariaj: " Ea datorează karmei succesul şi bunăstarea obţinute peste noapte, s-a născut să fie bogată, are câteva probleme de rezolvat, dar se va mărita, va avea copii. Într-un an şi ceva va apărea altcineva în viaţa ei. Văd o persoană de culoare care va încerca să o ajute la un moment dat. Nu va avea ascensiunea de până acum, dar în final va deveni foarte bogată şi va face acte de caritate pentru femeile abuzate fizic".

"Traumatizată în relaţiile interpersonale cu bărbaţii, Alexandra atrage situaţii similare din experienţe anterioare. Ea simte asta şi se teme. Dar de ce ţi-e frică nu scapi", a declarat Carmen Harra.

Tu ce părere ai despre prezicerile lui Carmen Harra?

Citeşte totul aici.

Foto: Facebook.com

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro