REŢETA ZILEI - MARŢI: Somon a la Carbonara! Este un adevărat răsfăţ culinar
Publicat pe 25.11.2014 la 16:12 Actualizat pe 25.11.2014 la 16:42
În fiecare zi avem aceeaşi dilemă: Ce să mâncăm? Dacă v-aţi plictisit de acelaşi fel de mâncare şi vreţi să încercaţi ceva mai sofisticat, această reţetă este perfectă pentru a vă desfăta gusturile culinare.
În fiecare zi avem aceeaşi dilemă: Ce să mâncăm? Dacă v-aţi plictisit de acelaşi fel de mâncare şi vreţi să încercaţi ceva mai sofisticat, această reţetă este perfectă pentru a vă desfăta gusturile culinare.
Citeşte şi: REŢETA ZILEI - LUNI: Frittata cu paste şi legume! E ieftină şi se prepară rapid
Ingrediente:
- File de somon - 500 g
- Ouă - 4
- Parmezan
- Sare
- Oţet balsamic - 4 linguri
- Caşcaval ras - 4 linguri
- Piper alb măcinat
Mod de preparare:
Trebuie să tai fileul de somon în 4-5 porţii şi să presari cu piper alb şi sare. Aşază somonul într-o tavă termorezistentă, stropeşte cu 3 linguri de oţet balsamic şi lasă-l să stea aşa timp de 20 de minute. Ouăle se amestecă bine într-un vas, se adaugă parmezanul ras, sare şi piper şi se bate totul bine. Toarnă sosul şi presară caşcaval ras. Dă la cuptor timp de 10-15 minute, până se rumeneşte. Înainte de a servire, presară puţin oţet balsamic.
A.B.
Sursă: reţetaperfectă.ro