REŢETA ZILEI - MARŢI: Supă de căpşune cu îngheţată de vanilie
Publicat pe 19.04.2016 la 13:54 Actualizat pe 22.04.2016 la 13:42
Temperaturile ridicate din ultimele zile ne-au făcut să ne gândim cu poftă la un desert răcăros, aşa că v-am pregătit o reţetă cu care vă veţi da pe spate prietenii: supă de căpşune cu îngheţată de vanilie.
Temperaturile ridicate din ultimele zile ne-au făcut să ne gândim cu poftă la un desert răcăros, aşa că v-am pregătit o reţetă cu care vă veţi da pe spate prietenii: supă de căpşune cu îngheţată de vanilie.
Ingrediente: 500 g de căpşune, jumătate de lămâie stoarsă, o lingură de vin, o frunză de mentă, piper, o linguriţă de zahăr şi îngheţată de vanilie.
Mod de preparare: se pun într-un blender căpşunele, zahărul şi îngheţata şi se mixează. Apoi se adaugă sucul de lămâie, vinul şi menta şi se amestecă. Sosul obţinut astfel se pune într-o farfurie adâncă şi se adaugă piper deasupra. Piperul scoate în evidenţă şi mai bine aroma de căpşune.
Pentru un plus de savoare şi ca să obţii un desert răcoritor, pui o cupă de îngheţată de vanilie, potrivit nicolaitand.ro.
Citeşte şi
REŢETA ZILEI - MIERCURI / Salată de caracatiţă, un preparat cu parfum mediteranean, extrem de gustos
A.E.D.