REŢETA ZILEI- SÂMBĂTĂ: Prăjitura "Monica Anghel"! Un desert delicios, simplu de preparat, inventat chiar de artistă
Publicat pe 01.11.2014 la 17:35 Actualizat pe 01.11.2014 la 22:11
Monica Anghel recomandă tuturor o reţetă simplă, delicioasă, inventată chiar de ea! Simplu de preparat, desertul este ideal pentru o seară în familie.
Monica Anghel recomandă tuturor o reţetă simplă, delicioasă, inventată chiar de ea! Simplu de preparat, desertul este ideal pentru o seară în familie.
Dacă ai rămas fără idei şi îşi doreşti un desert simplu de preparat, iată o idee oferită de îndrăgita Monica Anghel, prăjitura "Monica Anghel".
Ingredientele necesare pentru prepararea desertului:
- 250 g de smântână
- 250g de iaurt simplu
- 2 kg de brânză de vaci
- unt şi făină pentru tapetarea tăvii
- coaja de o lămâie
- 10 linguri de griş
- 20 de linguri de zahăr
- o cană de lapte, 10 ouă
- esenţe de rom şi vanilie.
Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele deodată, se amestecă totul cu un mixer sau blender şi apoi se pune la cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 180 de grade celsius. După 20 min prăjitura este gata!
"M-am gândit să fac o prăjitură pe care am inventat-o eu. Într-o zi aveam poftă de ceva dulce cu brânză, dar fără aluat, nu vroiam cocă. Îmi doream o pastă aşa dar fără aluat," a mărturist Monica Anghel, în ediţia de sâmbătă, a emisiunii "Star Chef", de la Antena Stars.
Mai multe reţete pe AntenaStars.ro.
A.C.
Foto: Captură "Antena Stars"
Citeşte şi
REŢETA ZILEI - VINERI: Bomboane păianjen cu ciocolată! Ideale pentru noaptea de Halloween!
REŢETA ZILEI - JOI: Supă de dovleac cu pere