Un prânz sănătos! Somon cu mirodenii la cuptor
Publicat pe 30.08.2017 la 09:59 Actualizat pe 30.08.2017 la 10:00
Fileul de somon cu mirodenii la cuptor, un preparat sănătos şi plin de savoare. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine un prânz delicios ce te ajută şă îţi menţii silueta perfectă.
Fileul de somon cu mirodenii la cuptor, un preparat sănătos şi plin de savoare. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine un prânz delicios ce te ajută şă îţi menţii silueta perfectă.
- Încearcă şi: Un mic dejun inedit! Omletă cu broccoli şi bacon
INGREDIENTE:
- O linguriţă de pudră de chilli;
- O linguriţă de boia;
- Două linguriţe de zahăr brun;
- 1/2 linguriţă de sare de mare;
- 600 de grame de file de somon;
- Trei linguri de sirop de arţar;
- Încearcă şi: Muşchi de vită cu sos de vin roşu şi ciuperci
Mod de preparare:
Se preîncălzeşte cuptorul la o temperatură de 170 de grade şi se tapetează cu folie de aluminiu o tavă de copt. Într-un bol se amestecă pudra de chili , piperul, zahărul şi sarea. Amestecul obţinut se împrăştie cu generozitate peste fileul de peşte. Se alează somonul în tava de copt şi introduce la cuptor. Se găteşte timp de aproximativ 6-9 minute, în funcţie de grosime şi de cât de crocantă se doreşte crusta. Se scoate peştele din cuptor şi se unge cu siropul de arţar pe deasupra. Se reintroduce tava la cuptor pentru aproximat două minute. Se serveşte imediat.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.