Cautare: 6 rezultate dupa tagul "adulter"
Monden / 11 Ian
În acte, Alex Velea nu e tată, pentru că Antonia e încă măritată cu Vincenzo Castellano, iar cei doi fii ai săi poartă numele soţului cântăreţei. Artistul vrea ca acest lucru să se schimbe, aşa că a dat-o în judecată pe mama băieţilor săi. Antonia nu vrea ca Dominic şi Akim Castellano să fie supuşi testului ADN, aşa că va merge în faţa instanţei, unde va declara pe propria răspundere că tatăl biologic al fiiilor săi e Alex Velea, potrivit "Sar Matinal". Astfel ea va recunoaşte şi relaţia extraconjugală cu acesta.
Actualitate / 08 Sep
Un nigerian în vârstă de 75 de ani a obţinut divorţul de soţia sa, după ce a prins-o în flagrant făcând sex cu trei bărbaţi, pe motiv că el era mereu refuzat în pat!
Actualitate / 03 Mai
Vrei să nu mai trăieşti niciodată momentele acelea când afli că ai fost înşelat? Atunci trebuie neapărat să vezi acest top al profesiilor care predispun cel mai mult la adulter!
Actualitate / 22 Oct
O femeie a fost omorâtă cu pietre în centrul Siriei de propriul ei tată şi de membri ai grupului terorist Stat Islamic. Femeia a fost acuzată de adulter, conform International Business Times UK.
Monden / 10 Dec
Un scandal monstru s-a ivit la Hollywood după ce Brad Pitt a fost acuzat de adulter.
Monden / 29 Oct
Gongoi, reprezentantul romilor, a venit în platoul la "Un Show păcătos" pentru a dezbate imensul scandal stârnit de căsătoria lui Dan Miuţescu cu prinţesa Lucy, cu toate că era încă însurat cu Iulia.
ultimele stiri
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro