Cautare: 885 rezultate dupa tagul "alex velea"
Paparazzi / 15 Feb
Antonia şi Alex Velea reprezintă, cu siguranţă, cel mai fericit cuplu din showbiz-ul românesc. În luna decembrie a anului trecut, cei doi au devenit părinţi pentru a doua oară şi se pot considera împliniţi din toate punctele de vedere.
Monden / 14 Feb
Astăzi, showbiz-ul românesc a vuit de declaraţii de dragoste şi fotografii de cuplu. Pe seară, şi Antonia a avut un mesaj deosebit pentru Alex Velea, dar şi o poză sexy cu acesta.
Monden / 13 Feb
Iubitul Antoniei e tare mândru de fiul său cel mare, care... din câte se vede până acum, sigur va apuca calea spre scena muzicală. Alex Velea l-a înregistrat pe Dominic în timp ce cântă şi dansează pe una dintre piesele rapperului american Future. Fanii cântăreţului şi ai Antoniei s-au topit când i-au văzut mişcările lui Domi şi l-au avertizat pe tatăl său.
Monden / 12 Feb
Antonia a urcat o fotografie de album cu fiica sa, iar gestul său a dat-o de gol că-i simte lipsa micuţei. Imaginea a fost însoţită de o descriere emoţionantă la care fanii au reacţionat.
Monden / 01 Feb
Dacă pe Alex Velea nu îl găsim pe scenă, cu siguranță îl găsim în sala de fitness, lucrându-și intens mușchii. Artistul ține foarte mult la felul în care arată și nu vrea să se oprească aici.
Monden / 29 Ian
Antonia este pusă pe mari schimbări de când a devenit mămică, dacă până acum țelul ei era să revină la silueta de altă dată, artista și-a schimbat look-ul.
Monden / 29 Ian
Antonia este o sexy mămică și nu ascunde deloc lucrul acesta. Artista s-a fotografiat așa cum doar Alex Velea o vede și a încărcat imaginea pe una dintre rețelele de socializare.
Monden / 26 Ian
Antonia a povestit în cadrul unui interviu cât de mult a suferit după ce l-a născut pe Akim. Şi asta pentru că iubita lui Alex Velea a contractat un virus gripal, iar simptomele şi tusea i-au creat probleme. Artista a spus că se abţinea să nu tuşească de frică să nu-i plesnească operaţia de cezariană.
Monden / 26 Ian
Alex Velea şi Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Într-un interviu acordat pentru "Xtra Night Show", artistul a fost mai sincer ca niciodată şi a vorbit pe larg despre viaţa lui cu cunoscuta cântăreaţă.
Monden / 26 Ian
Alex Velea și Antonia trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Chiar dacă încă nu se pot căsători, artistul a făcut tot ce a fost necesar să își treacă cei doi copii pe numele său. Totodată, cântărețul vorbește și despre botez.
Monden / 25 Ian
Mare, mare supriză pentru fanii Antoniei și ai lui Alex Velea. Frumoasa mămică l-a arătat tuturor pe băiețelul lor, Akim. Vă arătăm imagini emoționante cu fericiții părinți și micuțul lor pe pieptul artistei.
Monden / 21 Ian
În această seară, după ore bune de tăcere de când a ars clubul Bamboo al cărui patron este Joshua Castellano, unchiul lui Vicenzo Castellano, Antonia a făcut public un mesaj.
Monden / 20 Ian
Alex Velea a avut parte astăzi de un moment de-a dreptul emoţionant. Dominic a început să îi cânte fratelui său mai mic pentru a-l adormi.
Monden / 17 Ian
Între Alex Velea şi Antonia există sentimente de iubire puternice, lucru uşor de dedus din declaraţiile pe care şi le fac. Invitat într-o emisiune Tv, cântăreţul a purtat o discuţie copleşitoare cu iubita lui prin telefon.
Monden / 13 Ian
Provocarea cu ouă devine deja o tradiţie în emisiunea lui Mihai Morar. Alex Velea şi Lino au avut onoarea de a se umple de... gălbenuş.
Monden / 13 Ian
Alex Velea a venit în emisiunea lui Mihai Morar alături de "fiul lui adoptiv", Lino. Băiatul de 19 ani, care înainte era plinuţ, acum este într-o formă foarte bună.
Monden / 13 Ian
Alex Velea şi Antonia au devenit din nou părinţi în urmă cu o lună, iar primele probleme deja au apărut. Băiatul lor cel mic, Akim, este bolnav, dar nu este vorba despre nimic grav.
Monden / 13 Ian
Antonia îşi doreşte cu orice preţ să revină la silueta pe care o avea înainte să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Artista apelează la diverse trucuri pentru a-şi remodela talia.
Monden / 11 Ian
În acte, Alex Velea nu e tată, pentru că Antonia e încă măritată cu Vincenzo Castellano, iar cei doi fii ai săi poartă numele soţului cântăreţei. Artistul vrea ca acest lucru să se schimbe, aşa că a dat-o în judecată pe mama băieţilor săi. Antonia nu vrea ca Dominic şi Akim Castellano să fie supuşi testului ADN, aşa că va merge în faţa instanţei, unde va declara pe propria răspundere că tatăl biologic al fiiilor săi e Alex Velea, potrivit "Sar Matinal". Astfel ea va recunoaşte şi relaţia extraconjugală cu acesta.
Monden / 10 Ian
Băieţelul cel mare al lui Alex Velea este în culmea fericirii. Dominic a ieşit la zăpada şi a fost echipat corespunzător. Nu eşti curios să vezi cum arată băieţelul celebrului artist?
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Cluburile de noapte sunt din ce în ce mai pline, tot mai mulţi tineri fiind atraşi de mirajul vieţii de noapte.Ruşii au trecut deja la un alt...
Mirela Boureanu Vaida este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite realizatoare tv din România. Gazdă a emisiunii...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Tu cum ai fi procedat in aceasta situatie?
GSP.RO
Alice Goodwin, soția lui Jermaine Pennant, este una dintre cele mai sexy soții de fotbalist. Alice, 30 de ani, a spus "da" în 2014 și de...