Cautare: 62 rezultate dupa tagul "aura ion"
Actualitate / 24 Iul
Aura Ion a fost o colegă şi o prietenă devotată. Drept dovadă, chiar dacă au trecut mai bine de şase luni de la dispariţia fizică a acesteia, prietenii continuă să-i transmită mesaje emoţionante prin intermediul unui cont de socializare făcut după moartea ei.
Actualitate / 19 Iul
În urmă cu 6 luni, avionul pilotat de Adrian Iovan se prăbuşea în Munţii Apuseni. Pe lângă moartea regretatului pilot, Aura Ion, o studentă eminentă la medicină în vârstă de doar 24 de ani avea să moară în chinuri tragice.
Actualitate / 07 Iul
Fratele Aurei Ion a susţinut zilele trecute examenul de bacalaureat, iar de aseară a aşteptat rezultatele finale cu sufletul la gură. După ce rezultatele de la probele orale au fost în favoarea lui, Alexandru Ion se pare că a picat la probele scrise. Atât la română, cât şi la matematică.
Actualitate / 28 Iun
Zilele trecute Alexandru Ion a postat un mesaj pe site-ul personal de socializare în care îşi exprima dezamăgirea faţă de atitudinea medicului Ianceu din ziua accidentului. Cei doi au discutat, iar reporterii SPYNEWS au aflat toate detaliile
Actualitate / 27 Iun
Chirurgul Sorin Ianceu a supravieţuit accidentului aviatic din Apuseni, iar astăzi este recuperat 97%. Contactat de către reporterii SPYNEWS.ro, medicul a povestit că se tratează prin telefon, pentru a evita drumurile lungi şi pierderea timpului.
Actualitate / 26 Iun
La aproape jumătate de an de la moartea Aurei Ion, Alexandru, fratele eroinei din Munţii Apuseni nu-şi găseşte liniştea. Astăzi, tânărul îi aduce medicului Ianceu , unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic, acuzaţii extrem de grave.
Actualitate / 17 Iun
Familia tinerei studente care şi-a dat ultima suflare în tragedia aviatică din Munţii Apuseni s-a declarat revoltată, după ce pagina de Wikipedia a Aureliei Ion a fost ştearsă.
Actualitate / 01 Iun
Regretele nu se opresc pentru Aura Ion, studenta la medicină care şi-a pierdut viaţa în avionul pilotat de Adrian Iovan. În vârstă de doar 24 de ani, Aura avea tot viitorul înainte, iar numele ei va fi prezent pe buzele românilor pentru mult timp.
Actualitate / 27 Mai
Este studentă la Facultatea de Arhitectură și a reușit să transpună emoție într-un tablou care a înduioșat familia Ion. Laura a cuprins într-o pată de culoare întreaga frumusețe și strălucire a Aurei, "îngerul cu aripi frânte” din Munții Apuseni.
Actualitate / 21 Mai
Familia Ion a ajuns la capătul puterilor. Aura, tânăra moartă în Apuseni, va fi deshumată?
Actualitate / 20 Mai
Vestea că procurorii au dispus efectuarea unei noi expertize medico-legale în cazul eroinei din Apuseni i-a determinat pe fraţii şi părinţii Aurei Ion să caute singuri probe, pentru a afla adevărul.
Actualitate / 20 Mai
Astăzi se împlinesc patru luni de la accidentul aviatic în care au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion. Şi, parcă nu era destul, familia tinerei care a pierit în accidentul din Apuseni, a primit o nouă lovitură!
Actualitate / 18 Mai
La cinci luni de la pierderea fiicei ei, mama Aurei Ion pare transfigurată. Durerea unei mame este inimaginabilă, iar incertitudinea şi întrebările fără răspuns ale familiei Ion fac ca revenirea după pierderea suferită să fie una dificilă.
Actualitate / 04 Mai
Şeful IML a anulat prima expertiză medico-legală în cazul morţii Aurei Ion, studenta care şi-a pierdut viaţa, alături de adrian Iovan, în accidentul aviatic din Munţii Apuseni.
Actualitate / 03 Apr
Au trecut mai mult de două luni de la tragedia aviatică din Apuseni, însă familia Aurei Ion, studenta care a murit, atunci, alături de Adrian Iovan, nu-şi poate încă reveni după durerea imensă.
Actualitate / 26 Mar
Astăzi, studenta Aura Ion ar fi împlinit 24 de ani, iar familia tinerei a avut parte de o zi plină de tristeţe şi lacrimi. De departe cel mai emoţionant detaliu de pe mormântul eroinei a fost cadoul surorii ei, Mari, simbolul iubirii eterne.
Actualitate / 26 Mar
Aura Ion, tânăra studentă care a murit, alături de Adrian Iovan, în accidentul din Apuseni de acum două luni, ar fi împlinit astăzi 24 de ani.
Actualitate / 25 Mar
Sora Aurei Ion nu poate să treacă aşa uşor peste tragedia din familia lor. Mâine ar fi fost ziua ei de naştere, astfel că sora ei a scris un mesaj emoţionant.
Actualitate / 22 Mar
Părinţii şi sora Aurei Ion au fost audiaţi, ieri dimineaţă, la Parchetul General. Procurorii i-au audiat în cadrul anchetei privind accidentul aviatic în care studenta şi pilotul Adrian Iovan au decedat, iar clipele petrecute la Parchet au fost cu adevărat devastatoare pentru întreaga familiei Aurei Ion.
Actualitate / 17 Mar
Povestea Aurei Ion, voluntară într-o misiune medicală, a emoţionat întreaga Românie. Eroina din Apuseni şi-a pierdut viaţa la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. La aproape trei luni de la treceera ei în nefiinţă au fost găsite indicii care îţi dau fiori reci pe şira spinării.
1
2
3
4
ultimele stiri
Antena 1
Domnișoare fără sutien, care îți flutură "bijuteriile" pe sub rochia transparentă am mai văzut, dar așa cevaaa e cu totul ieșit...
Domnișoara din imagine a aprins imaginația reprezentaților sexului frumos în momentul în care și-a făcut apariția pe plajă.
Observator.tv
Nu este o glumă şi nici un truc magic. Ţine doar de...imaginaţie şi îndemânare. Un clip devenit viral ne arată exact cum poţi să faci...
Doi artişti olandezi au făcut un experiment inedit. Aceştia au vrut să le arate femeilor ce înseamnă machiajul folosit timp de un an.
Euforia.TV
Aceștia sunt cei mai simpatici purceluși pe care i-ai văzut vreodată.
Te grăbești și ai vrea să cureți cartofii pentru piure cât mai repede?
Romania.tv
În Bulgaria se fură ca în codru, iar poliţia este mână în mână cu infractorii. Sunt acuzaţiile grave făcute de...
Este recunoscut faptul că majoritatea bărbaţilor nu se pot abţine să nu privească trupul unei femei sexy atunci când se află în...
Charisma Carpenter, interpreta personajului Cordelia Chase din serialul "Buffy, spaima vampirilor", a împlinit 44 de ani şi a sărbătorit...
GSP.RO
Simona Halep poate deveni numărul 2 WTA, chiar dacă va reveni abia la turneul de la Cincinnati, acolo unde anul trecut a ajuns pînă în...
Noul patron al Rapidului, Valerii Moraru, şi-a intrat în rol şi deja i-a adus 4 jucători lui Ionel Ganea, în plus, azi a negociat cu Ion Taban...